Започна асфалтирането на част от пътя за Стара Загора

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 3, 2023 18:45

Започна асфалтирането на част от пътя за Стара Загора

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 30 – 06 юли 2023 г., брой 25/1049, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

От края на миналата седмица започна асфалтирането на пътната отсечка от разклона за манастира „Света Троица“ до разклона за селата Устрем и Срем на територията на община Тополовград.
Тази отсечка е част от ремонтиращия се републикански път за Стара Загора, като общата дължина на участъците от разклона Устрем/Срем до след с. Светлина – границата на Хасковска област, е малко над 23 км. Тази част от цялото ремонтирано трасе е по подготвена за асфалтиране, докато в другата, по точно от м. Ханчето до разклона Орлов дол/Каменна река се наложи да се прави още едно мостово съоръжение.
По цялата отсечка се работи усилено като на различни протежения дейността е на различни етапи. Срокът за завършване на ремонта е до края на месец септември и строителите са с намерение да го спазят. Нещо на което силно се надява и населението на община Тополовград и което чака от много дълго време това да се случи.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юли 3, 2023 18:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама