Европейски стандарти за дигитализация и съхранение на културното наследство

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 10, 2023 09:44

Европейски стандарти за дигитализация и съхранение на културното наследство

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, бр. 37/1061, година XX, 06 -12 октомври 2023 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Любимец, Маджарово, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Минерални бани

Свързани публикации

Заключителна пресконференция по Програма „Еразъм+”
„Европейски стандарти за дигитализация и съхранение на културното наследство” по Проект № 2022-1- BG01- KA122- ADU- 000072724 НЧ „ Братолюбие – 1884”, гр. Любимец
Мобилността по Програма „Еразъм+“ Ключова дейност 1:
Образователна мобилност за граждани, Образование и обучение за възрастни, „Европейски стандарти за дигитализация и съхранение на културното наследство” приключи успешно и ползотворно за служителите на НЧ “Братолюбие – 1884” , които ще останат с незабравими спомени, умения и опит от визитите и сърдечното гостоприемство на партньорите от Севиля –Испания.
Тази мобилност обогати личностните качества на екипа ни и даде нова посока и методи за развитие. Изключителна заслуга за това е на партньорите EUROMIND- ИСПАНИЯ за изключителната координация и организация, за ежедневните уъркшоп –занимания и опознаване на андалуското културно наследство.
Целта на Проект № 2022-1- BG01- KA122- ADU- 000072724 , бе проучване, запознаване, усвояване на практики за подобряване обучението на специалисти с прилагането на европейски модели чрез дигитализация при подбор на техники, методи и обучение. С дейностите по проекта се трансферира европейския опит за обучителни програми насочени към социални и професионални умения на трета възраст, организация на фестивали, културни и исторически събития, методи на съхранение и опазване на културната идентичност и ценности.
На 17.10.2023г. в Клуб „Приятели” от 16:00 часа ще се проведе заключителна пресконференция за финално отчитане на резултатите по проекта.

Сакарнюз
От Сакарнюз октомври 10, 2023 09:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама