Тишо и Софи доказват любовта си в “Един за друг” по НОВА

Ива Вангелова
От Ива Вангелова февруари 16, 2024 11:07

Тишо и Софи доказват любовта си в “Един за друг” по НОВА

София и Тихомир от Харманли вече доказват любовта си в телевизионното предаване „Един за друг“ по НОВА. На 14 февруари, в Деня на любовта те се впуснаха в предизвикателството.
Харманлийците бяха първата представена двойка в предаването. Във визитката си те споделиха, че са заедно от 15 години. Едва 9-годишен, виждайки красивото момиченце София, Тихомир казва, че нещо в него трепнало и решил, че ще се ожени за нея.
Живели са няколко години в Америка. След загуба на едно дете, им се ражда първата дъщеричка, Елмира. След още една загуба, в живота им се появява мечтаният син Атанас.
Софи се занимава с маркетинг и реклама. Мама – инфлуенсър е и има 24 000 последователи. Мечтае за къща с басейн до морето и за трето дете.
Тишо е програмист.
За играта мислят да залагат умерено и да стигнат до финала, заради децата си.
Представянето премина весело и забавно, а предизвикателствата започнаха още със старта. Багажът, който бяха взели със себе си, се оказа с около 30 кг над допустимите. За целта трябваше максимално бързо да се разделят с част от него.
Софи и Тишо са втората двойка от Харманли, които участват в това предаване. В миналия сезон на формата Тина и Станимир взеха участие и стигнаха до финала.

Снимка: НОВА

Ива Вангелова
От Ива Вангелова февруари 16, 2024 11:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама