Две деца пострадаха при катастрофа

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 16, 2023 08:37

Две деца пострадаха при катастрофа

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 16 – 22 юни 2023 г., брой 23/1047, година XX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Две деца пострадаха леко при две катастрофи в Харманли. При първата, случила се на 14 юни в 20:10 часа, в полицията е подаден сигнал от ЦСМП, че при тях за лечение е постъпило детето заедно с майка си. Пред служителите тя заявила, че около 19:00 часа на кръстовището между улиците „Капитан Петко войвода“ и „Клокотница“ неизвестен автомобил е ударил с предната си част детето. По данни на майката, колата е шофирана от жена, която след произшествието не е спряла и не е уведомила контролните органи. Детето, на 6 години, е прегледано и освободено за домашно лечение. Работата по издирването на водача и автомобила продължава, съобщават от полицията.
Няколко дни преди това на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Ал. Стамболийски“ са се ударили два автомобила – „Ауди“, с водач 75-годишен, и БМВ, управлявано от 36-годишна. Пострадали са водачката и пътуваща с нея в колата 8-годишна пътничка. Двете са прегледани и освободени за домашно лечение.

Снимка: Архив

Сакарнюз
От Сакарнюз юни 16, 2023 08:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама