В Харманли откриха магазин на БИЛЛА

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2008 16:11

В Харманли откриха магазин на БИЛЛА

Акценти

  • Вестник "НОВИНИ", 52 (306), година VI, 29 декември 2008 г. - 4 януари 2009 г.

Свързани публикации

Кметът на Харманли Михаил Лисков, заместникът му и главния оперативен директор на БИЛЛА България Диана Тодорова откриха 35 магазин от голямата верига в Града на Белоногата. Събитието се състоя в петък в късния следобед, а малко след това на сцена след площад ,,Възраждане” фолк певицата Галена забавляваше свои фенове и клиенти на търговския обект.

„За нас е голямо удоволствие да отворим супермаркет на Билла и за вас, жителите на Харманли. Сигурни сме, че всяко едно пазаруване тук ще бъде удоволствие за вас. Благодаря на целия екип на Билла в Харманли, който направи възможно откриването му, заяви по време на официалната церемония по откриването на Билла Харманли главният оперативен директор на търговската верига Диана Тодорова. Това тя направи през многохилядната тълпа, който търпеливо чакаше да влезе в новия магазин.

В него най-напред бе отслужен водосвет за благополучие от трима свещеника, а накрая имаше зара, която освети небето на провинциалния град.

Новият магазин се намира на първия етаж на бившия универмаг в центъра на града. Ремонтните дейности в него по за трансформирането на магазин от световната верига  започнаха през септември и не спряха даже откриването му. За харманлийци остава открит въпроса за паркинга, където ще спират колите на клиентите на супермаркета. Съществуващия сега зад хотел ,,Хеброс” и без този магазин сега не може да поеме желаещите да паркират по него автомобили.

Как го приеха местните хора?

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 20, 2008 16:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама