В Любимец подменят водопровод на три улици (обновена)

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 29, 2022 14:56

В Любимец подменят водопровод на три улици (обновена)

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 1 - 14 юли 2022 г., брой 25/1003, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Водопроводът на три улици в Любимец е предвидено да бъде подменен. Прогнозната стойност на строително-монтажните работи е 269 990 лв. без ДДС, а краен срок за подаване на документи за избор на изпълнител бе 27 юни.
Предвижда се подмяна на водопровода по ул. „Любен Каравелов” в участъка от ул. „Републиканска” до ул. „Дойран”, с приблизителна дължина от 353 м и в участъка от бул. „Одрин” до бул. „Марица“, дълъг 192 м.
Ще бъде сменен и този на бул. „Марица, в участъка от ул. „Любен Каравелов” до ул. „Шар планина”, с приблизителна дължина от 145 м.
Третият подобект на поръчката е подмяна на тръбите по локално платно на бул. „Одрин”, от ул. „Граф Игнатиев” до ул. „Дамян Груев”, с приблизителна дължина 800 м.
Предвид силно амортизираната подземна инфраструктура по тези улиците е необходимо водопроводът по тях да бъде подменен. Той е прогнил и дава аварии, които са причина за често прекъсване на водоподаването, се отбелязва в поръчката.

Само един кандидат – „Европът 2005“ ООД, е подал оферта за „Инженеринг – проектиране, изпълнение на СМР и авторски надзор на обект: Подмяна на водопровод по улици на територията на гр. Любимец”
От хасковската фирма са предложили 261 758,00 за СМР, а обявената стойност бе 269 990,00 лв. без ДДС.

Снимка: Архив

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 29, 2022 14:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама