„Авангард“ предлага съвременен метод за терапия на кожата

Сакарнюз
От Сакарнюз август 29, 2008 09:01

„Авангард“ предлага съвременен метод за терапия на кожата

Красияна Сидерова

„Авангард“ се нарича новото козметично студио в Харманли, което вече предлага на своите клиенти една от най-съвременните и модерни процедури, прилагани в областта на козметиката. Новооткритият козметичен салон на улица ,,Янко Сакъзов“ №3, собственост на Евгения Петканова, предлага на дамите бърза и безболезнена процедура за освежаване на кожата.
Като управител на козметичния салон Е. Петканова е с доказан опит в тази област. Близо 7 години тя работи по професията си в студио „Енигма“ и 2 години в козметичен салон „Ани“ в Хасково.
„Микродермобразио“ е неинвазивна терапия за кожата чрез извършване на серия от процедури, които Евгения ще предлага като услуга. Собственичката на козметичния салон, която ще извършва и процедурата, обясни нейното значение за поддържане на добрия вид на кожата, както и в кои случаи тази терапия е приложима.
Чрез „микродермобразио“ може да се коригира грубата повърхност на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Терапията е приложима при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично, в рамките на терапевтичния курс.
До края на септември всеки, който желае да опита благотворното действие на терапията, ще може да ползва услугата на промоционалната цена от 35 лв.
Освен този съвременен метод за третиране на кожата, там всеки клиент ще може да получи като услуга и всички останали класически козметични процедури – почистване на лице, кола маска, йонофреза, дерсонвал и маска, четков пилинг и маска, шоколадова терапия и др. Евгения изясни за своите бъдещи клиенти, че студиото ще работи с известната испанска серия медицинска козметика „TEGOR“, която се слави със своето доказано действие.

Сакарнюз
От Сакарнюз август 29, 2008 09:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама