Завърши първият кръг на Държавното първенство по корабомоделизъм

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2017 12:03

Завърши първият кръг на Държавното първенство  по корабомоделизъм

Два златни медала спечелиха харманлийски корабомоделисти от първия кръг на Държавното първенство по корабомоделен спорт. Евгени Георгиев стана първи в клас ЕСО mini и Дарко Тачев в клас F4B. И двамата са юноши. Състезанието се проведе на язовир Кюмюрлука.
Сребърните медали за местните корабомоделисти са 6. Те са за Евгени Георгиев в клас ЕСО start и F3E, за Ангел Панайотов в клас F4A и Слави Славеев в клас F4B юноши, за Тодор Стоянов в клас F3E, за Стоян Стоянов, Тодор Стоянов и Емил Димитров в клас ECO team mini при мъжете.
Бронзовите отличия са седем и и ги получиха: Ангел Панайотов в клас F3E и ECO mini, Максим Гочев в клас ECO start при юношите, Пламен Панайотов в клас F4B, Емил Димитров в клас F3E, Георги Георгиев в клас MONO I, Ангел Вангелов и Емил Димитров в клас ECO expert team при мъжете.
Купата на кмета на община Харманли за постигнат най-добър резултат между юношите от секция NS бе спечелена от състезателя – абитуриент от клуб „Емил Димитров“ – Иван Димитров Слънков.

Катя Стоянова и Решат Рушит дадоха на харманлийските корабомоделисти фланелки. Те са подарък от сдружение „Бизнесът на Харманли“, което преди това отпусна финансови средства за закупуване на техника, необходима на моделистите. Поздрави ръководството на клуба, че са привлекли млади хора към този спорт.
Пожела им все в същия дух да вървите на пред и да мислят в тази посока.
Винаги можете да разчитане на нас, защото ние толерираме такива млади хора като вас, които допринасят за развитието на нашия малък град.
Със средства, събрани от Коледна благотворител вечер, организирана от сдружението, бяха спонсорирани хокеисти, футболисти, волейболисти, лекоатлети, кудоисти.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 6, 2017 12:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама