Защо се бави кърпенето на улиците в Харманли?

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 2, 2018 18:29

Защо се бави кърпенето  на улиците в Харманли?

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #26/106 29 юни – 5 юли 2018

Свързани публикации

Това е въпросът, който си задават шофьори и пешеходци. От отговора на Общинска администрация (ОбА) става ясно, че се бави доставката на асфалт. Тя е по открита процедура и отнема няколко месеца. Тя е задължителна, когато се харчат обществени средства.
За тази година това е втората поръчка за доставката на асфалт и битум. Планираното количество за пролетните ремонти не достигна и се наложи да се доставят допълнителни количества.
Процедурата по нея вече е към края си и от трите фирми, подали документи, е избрана една. Ако това решение за избор на изпълнител няма обжалване, в началото на юли от тук ще изпратят покана за сключване на договор с избрания изпълнител – фирма „Шрабак“. Тя ще достави асфалт и битум, необходими за изкърпването на улиците в Харманли, които няма да се рехабилитират.
За ремонт на Исторически музей в Харманли вече има избран изпълнител и на 5 юли изтича срокът за обжалване. При липса на такова, „Интер строй Груп“ ЕООД – Мездра, ще ремонтира сградата.
Фирмата има опит в тази дейност и е участвала в консервацията и реставрацията на турски склад в района на крепостта „Баба Вида“ и адаптацията му в Археологически музей – Епи-графски център.
За предстоящото саниране на блока на бул. „България“ 20 в Харманли сградата е преминала техническо обследване и сега се обявява процедура за избор на изпълнител на инженеринг и строително – монтажни работи.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 2, 2018 18:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.