Заради корозирала граната отцепиха район в Харманли (обновена)

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 18, 2019 10:49

Заради корозирала граната отцепиха район в Харманли (обновена)

Заради корозирала граната полицията отцепи район в Харманли. Съобщението за това е получено на телефон 112 от жена. Тя съобщила, че в тревна площ между улиците „Ал. Константинов“ и „Христо Ботев“ е забелязала корозирала отбранителна граната, без наличие на запалка.

Районът се охранява от служители на РУП – Харманли. Очаква се днес да пристигне специализиран екип по обезвреждане на взривни устройства

Близо до него се намира игрище, на което час преди да бъде подадена информацията са играли деца.

Гранатата е била учебна, червена на цвят, без взрив. Тя вероятно е била донесена на мястото с пръст за изравняване на терена. Пръстта е била извозвана от бившия полигон на харманлийските казарми.

От полицейския бюлетин става ясно, че снощи край село Пясъчево е станала катастрофа. 20-годишен водач на лек автомобил БМВ от с. Навъсен  се е движил със скорост, несъобразена с пътните условия и релефа на местността. На десен завой загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил във влекач „Волво“ с прикачено ремарке. От удара младият водач е получил травми и е откаран в старозагорската болница, където е прегледан и освободен за домашно лечение.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 18, 2019 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама