Започнаха да санират първите жилищни блокове

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2016 17:43

Започнаха да санират първите жилищни блокове

Акценти

 • Докато в другите градове вече има готови санирани блокове, в Харманли работата по тях една сега започва, заради забавяния през 2015 година.

Свързани публикации

Първите жилищни блокове в Харманли, за които е осигурено финансиране за санирането им, вече са опасани със скелета. Работата по тях в квартал „Тракия“ започна във вторник и от няколко дни по тях могат да се видят строители.

На някои места собственици разрушават остъклените си тераси, други премахват подобренията по тях .

Тази вечер в 20 часа има събрание на живеещите в тях с представител на строителите, за да ги запознае по-детайлно с работа, която предстои.

Процедурите по избор на изпълнител на СМР бе избран в началото на миналия миналия и след като изтече срокът за обжалване, строителите започнаха работа.

Общо 10 000 000 лева са осигурените средства за тази година за санирането на 12 жилищни сгради в Харманли. Ще бъдат реновирани тези на булевард „България“ под номера 21, 48, 50, 51, 53, 55, и на улица „Сакар планина“ 9. Нов облик ще получат и жилищните сгради в квартал „Тракия“ блоковете № 7, 8, 11, 13 и 18.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2016 17:43
Напиши коментар

4 коментара

 1. Иванка Иванова юли 23, 22:57

  Защо пак пишете поръчкови глупости?При изготвянето на паспортите се е огледало по един апартамент на първият етаж на вход, никой не е питан за нищо сега на хората със стара ,мухлясала,изтървал стъклопакет,но водеща се аломиниева или ПВЦ няма да се подмени ,ако не си я платиш.Толкова много евро пари за грешни джобове мили ми журналисти..Хората от кв.Тракия си се ядосват плащат си поредният безплатен обяд,ама нали поне ще им е санирано и покрива/може би/направен от евро парици,си се скатават и мълчат и ще си доплащат.Как иначе ще стигнат 10000000 лв за покриви,саниране и боядисване на 12 жилищни сгради

  Отговори на този коментар
 2. # юли 22, 12:29

  Не бързайте с бравосването.

  Отговори на този коментар
 3. харманлиец юли 21, 20:52

  БРАВО!!! На сегашното управление на града!

  Отговори на този коментар
 4. харманлиец юли 21, 19:15

  Eто нещо хубаво, за което трябва да се пише.
  БРАВО на новото управление!!!!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.