Започна процедурата за ремонт на Кунчовия ямач в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 29, 2018 07:45

Започна процедурата за ремонт  на Кунчовия ямач в Симеоновград

На 16 октомври изтече срокът, до който фирми можеха да дават оферти за ремонт на една от най-разбитите улици в Симеоновград. Наричат я Кунчовия ямач, а точното наименование на проекта е „Рехабилитация и реконструкция на участък от ул. „Стефан Стамболов“ от пл. „Шейновски“ до ул. „Ал.Стамболийски.“ Предвижда се изграждането на водопровод и канализация, асфалтиране.
Парите са 820 000 лв. и са отпуснати с Министерско постановление №165 от 7 август 2018 г.
Предстои комисия от Общината да съобщи колко и кои са желаещите, а след това да се избере най-изгодната оферта.
През тази седмица стана ясно, че сдружение „Марица стрийт” ще ремонтира ул. “Сан Стефано“ в кв. „Злати дол“, Симеоновград. Тя има подписан договор с Общината. Той е за 961 529.17 лв. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 30 календарни дни от датата на откриване на строителната площадка.
Парите за това са осигурени от заем, който Общината ще изплаща.
В сдружение „Марица стрийт” са включени фирмите „Актив Билдинг Инк“ ЕООД и „Изоглас Строй“ ООД,. То със седалище София, бул. „Александър Малинов” 85, бизнес сграда „Ситикорп билдинг”, ет. 2, офис 2.
В Търговския регистър „Актив Билдинг Инк“ ЕООД (www.activeb.bg) е с адрес «Вардар» No 24, вх. Б, ет. 1, ап. 1. Собственик е Иван Янков Иванов с капитал 5 000 лева. Създадено е през 2014 година.
В сайта „Бивол“ е записано, че има данни за участие в 13 обществени поръчки за 10 607 549,80 лв. в Монтана, Пловдив, Омуртаг, Девин.
Дружеството “Изоглас Строй“ ООД е създадено през май 2012 година. В Търговския регистър е с адрес “Димитър Хаджикоцев” No 94, ет. 3, ап. 5, София. Уставният му капитал е 10 лева, а съдружници в него са Иво Николаев Кусев с 5 лв. и Борислав Велчев Велинов – 5 лв.
Има данни за 7 обществени поръчки за 4 037 493,97 лв. в Бургас, Свиленград, София и други градове на страната.

В Любимец ще ремонтират улици и между блоковете за 3,5 млн

В Любимец ще ремонтират улици и междублокови пространства за 3 500 000 без ДДС. В общината има няколко подадени оферти за изпълнението на по-ръчката. Предстои да се обявят имената им, а комисия да избере най-изгодната оферта. След това кметът ще подпише договор с избрания изпълнител.
Финансирането на дейностите е от оперативна програма.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 29, 2018 07:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама