Задържаха стимуланти за мъжката потентност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 19, 2019 09:06

Задържаха стимуланти за мъжката потентност

Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на граничен пункт Капитан Андреево. В съобщението от там се казва, че на 7 февруари на българския митнически пункт от Турция пристигнал товарен автомобил с турска регистрация. Шофьорът декларирал, че превозва търговски стоки за Германия през България, както и че пренася за лично ползване 23 кутии цигари без акцизен бандерол. Те били задържани с разписка, тъй като надвишавали регламентирания лимит от две кутии.
Товарният автомобил е бил отделен за щателна митническа проверка, при която в долапа на влекача и на различни места в личния багаж са открити 161 кутии с общо 784 таблетки  „Vega Еxtra“, „Vega 100“, „Cials“ и „Kamagra“.
По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за мъжката потентност. Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар. Контрабандните лекарствени продукти са задържани. На шофьора на камиона – турски гражданин, е съставен акт по Закона за митниците, се казва в съобщението на митниците.

Снимка: Митници

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 19, 2019 09:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама