Задържаха стимуланти за мъжката потентност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 19, 2019 09:06

Задържаха стимуланти за мъжката потентност

Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на граничен пункт Капитан Андреево. В съобщението от там се казва, че на 7 февруари на българския митнически пункт от Турция пристигнал товарен автомобил с турска регистрация. Шофьорът декларирал, че превозва търговски стоки за Германия през България, както и че пренася за лично ползване 23 кутии цигари без акцизен бандерол. Те били задържани с разписка, тъй като надвишавали регламентирания лимит от две кутии.
Товарният автомобил е бил отделен за щателна митническа проверка, при която в долапа на влекача и на различни места в личния багаж са открити 161 кутии с общо 784 таблетки  „Vega Еxtra“, „Vega 100“, „Cials“ и „Kamagra“.
По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за мъжката потентност. Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар. Контрабандните лекарствени продукти са задържани. На шофьора на камиона – турски гражданин, е съставен акт по Закона за митниците, се казва в съобщението на митниците.

Снимка: Митници

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 19, 2019 09:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.