Yettel предлага избрани полезни аксесоари с до 25% отстъпка

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 16, 2022 08:23

Yettel предлага избрани полезни аксесоари с до 25% отстъпка

Акценти

  • Зарядно устройство, слушалки, аудио колонка и предпазни стъкла за смартфон са сред намалените продукти този месец

Освен голямото разнообразие от смартфони и умни продукти, в своята търговска мрежа и в онлайн магазина си, Yettel разполага с множество интересни аксесоари. Този месец някои от тях отново са намалени с до 25%. Те очакват бъдещите си собственици, без необходимост от друга покупка или подписване на договор. Поръчката им може да стане както през онлайн магазина на оператора, така и на място в търговската мрежа, в зависимост от наличностите.

Производителят на някои от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства – PanzerGlass – има специални предложения за серията Galaxy S22 на Samsung. Използването на протектори за екран добавя допълнителен слой защита, така че да се увеличи устойчивостта на самия апарат. В момента с 20% отстъпка от Yettel могат да бъдат закупени предпазни стъкла за трите модела – Galaxy S22, S22+ и S22 Ultra за 47.99 лв. вместо за 59.99 лв.

Потребителите, решили да заложат на Apple, пък имат възможност да се сдобият с цветен кабел за зареждане CELLY Pantone Cable Lightning 1.5. Моделът се предлага в три цвята – жълт, тъмносин и светлосин. USB-Lightning кабелът е за зареждане и синхронизиране на iPhone, Ipad или iPod с Lightning конектор през USB порт на компютъра и/или за AC зарядно устройство. Намалението му в момента е 25% и е 23.24 лв. вместо за 30.99 лв.

Друг интересен и полезен аксесоар на същия производител е зарядно, което можете да използвате, за да зареждате две свои устройства едновременно. CELLY PRO POWER Power Delivery USB-C + USB-A 20W се отличава с това, че е ултра компактно. С него можете да зареждате своите устройства до максимум 20W през USB-C (20W) и с 18W чрез USB-A порт, с които разполага. Моделът може да се използва с различни устройства: смартфони, таблети и смарт часовници. Отстъпката за него също е 25%, с което цената му става 37.49 лв. вместо 49.99 лв.

Друг интересен аксесоар, който може да се купи до края на юни с 25% отстъпка, са CELLY Pantone Bluetooth стерео слушалките за 30.74 лв. вместо за 40.99 лв. Предлагани в три цвята – жълт, тъмносин и светлосин, моделът е с вграден микрофон и функция за дистанционно управление за увеличаване или намаляване силата на звука, смяна на песни и отговаряне на обаждания. Технологията Bluetooth 5.0 гарантира максимално качество на звука и издръжливост, а многоточковата технология на модела позволява да сдвоите 2 устройства едновременно.

С много свеж летен дизайн тонколонката HAMA SnapDrop BT е част от намалените продукти и до края на месеца може да се закупи за 23.24 лв. вместо за 30.99 лв., с 25% отстъпка. Моделът се предлага в три цвята и може да се използва до 5 часа с един заряд на батерията. Мощността на говорителя е 3W, a зарядът се извършва за 2 часа. Много интересна функция на SnapDrop е, че той има вграден списък за правене на селфита, така че можете да го използвате и за самоснимачка по време на пикник или на плажа.

За любилите на класиката Yettel предлага този месец Bluetooth слушалка CELLY BH 10 с отстъпка 25% за 23.24 лв. вместо за 30.99 лв. Слушалката има лек и удобен дизайн. Тя е много лесна за използване благодарение на бутона за бърз отговор. С него лесно се управляват телефонните разговори напълно без ръце. Слушалката тежи едва 7 г и е подходяща за използване на всяко ухо.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 16, 2022 08:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама