Новини от Хасковска област и Югоизточна България

Текст, снимки и видео от Хасковска област и Югоизточна България

Вдигат още цената на водата

3 минути
Вдигат още цената на водата

Ново увеличение на цената на питейната вода предвижда доставчикът „ВиК-Хасково“. Това става ясно от публикувано съобщение на сайта на дружеството, с което то има намерение да внесе заявление до КЕВР (Комисия за енергийно и водно регулиране) за утвърждаване и одобряване на цени на ВиК услугите за 2021 г.
От публикуваните данни става ясно, че за следващата година цената на услугата за доставяне на питейна водата ще е около 3,50 лева за кубически метър (виж таблицата).
Увеличението се налага заради представен за одобряване бизнес план за развитие на дейността на дружеството за регулаторен период 2017-2021 г.

Цена за услугата доставяне на вода на потребитeлите2,398
Цена за услугата отвеждане на отпадъчните води0,114
Битови и приравнените към тях общ., търг. и др. 0,422
Общо2,934
С ДДС, или крайна цена3,5208

6 thoughts on “Вдигат още цената на водата

  1. В фейсбука на Община Харманли написах оставка и го пуснаха, а тук защо не може?!

  2. Къде отиде коментара ми? Защо не го публикахте? Повечето харманлийци, които познавам са привърженици на БСП. Престанете с тази цензура. Ако беше дир.бг щеше да го пусне.

  3. Оставка на продажното мафиозко правителство ! Съд и затвор ! Киркова не е никакъв кмет. Кмета трябва да бъде млад мъж.

  4. Кога водата в Харманли ще стане годна за пиене, както в другите градове? Някой от общината мисли ли по този въпрос??? Докога ще купуваме от магазините питейна вода??? Не мълчете като МИШОЦИ! Пак ще ни молите да ви изберем, нали?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Verified by MonsterInsights