В Симеоновград съветниците се разделиха с любезности

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2019 06:16

В Симеоновград съветниците се разделиха с любезности

Последната сесия на ОбС – Симеоновград, завърши с благодарности към свършеното от съветниците през последните четири години.
Четирите точки в Дневния ред бяха приети за 15 минути, а накрая Светлана Манолова сподели: „Като председател на този ОбС искам да ви благодаря за ползотворната работа през тези четири години. Искам да ви благодаря и за дисциплината през времето на сесиите и, като съм тръгнала с благодарностите, искам да благодаря и на господин Петров като общински съветник с най-много години стаж. За него сме приготвили Благодарствен адрес.“ Тя прочете част от него: „През години Вие бяхте справедлив, давахте ни от своя опит и мъдрост, зареждахте ни с неизчерпаема енергия, устрем и професионализъм за развитието на община Симеоновград.
Антон Петров за разлика от изказванията си по време на предишни мандати, този път бе кратък: „На всяко начало му идва и краят. Щастлив съм, че съм работил с различни хора през целия този период, в които съм участвал в ОбС. Това са близо 35 години, преди демокрацията и след демокрацията, с малки изключения.
Пожелавам на бъдещите съветници да помнят и да знаят, че, явявайки се на избори, се явяват от името на политическа партия и когато влезем тука има една партия и тя се нарича Общински съвет. Нека никога да не влизаме в безсмислия за решенията си, изхождайки от някакви конюнктурни решения. За жалост, аз самият съм допускал такива грешки, за което си правя самокритика.
Но животът се развива и вие занапред бъдете верни и точни към тези, които ви изпращат тук и работете за развитието на общината.
Здраве и благоденствие желая на Симеоновград и на нейните кадри, които продължават!“
Кметът Милена Рангелова също се включи в любезностите: „Позволете ми от мое име да ви благодаря за ползотворната работа през тези четири години. Знам, че не винаги ви е било лесно, тук има представители на различни политическа партии.
Специално искам да ви благодаря, че винаги сте гледали за интересите на общината, преодолявайки партийните пристрастия.
Благодаря ви още веднъж! Успех на всички в предстоящите местни избори!

Общинският съвет избра за временно изпълняващ длъжността кмет на община Симеоновград до полагането на клетва на новоизбрания кмет Живко Семов Чакъров. Той в момента е заместник- кмет.

Това се налага, защото към настоящия момент кметът Милена Рангелова се регистрира като кандидат за кмет в изборите на 27 октомври.
Избраният временно изпълняващ длъжността кмет ще встъпи в правомощията си след регистрация на действащия кмет за участие в местните избори.
ОбС определи основно месечно възнаграждение в размер на 2 200,00 лв.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 30, 2019 06:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама