В Симеоновград раздават по 500 лв. на наместници като бонуси

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 8, 2020 09:20

В Симеоновград раздават по 500 лв. на наместници като бонуси

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, # 46/930 година XVII, Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

По 500 лева допълнително към възнагражденията си ще получат всички кметове на населените места в община Симеоновград. Това бе решено на последната сесия на ОбС. На нея бе разгледана докладна, внесена от кмета Милена Ренгелова. В нея се предлага допълнително възнаграждение за постигнати резултати на заместник-кмет, кмет на кметство и кметски наместници за периода от 1 януари до 31 декември в размер на 500 лв. Това са Светлана Станкова – кметски наместник на с. Калугерово, Светлана Маринова – с. Пясъчево, Иванка Пенева – с. Калугерово, Димитър Дончев – с. Константиново, Красимира Ангелова – с. Троян, Добрина Георгиева – с. Дряново, Минка Делижекова – с. Навъсен, Илияна Асенова – с. Тянево и Живко Чакъров – заместник-кмет.
В друга докладна, внесена от Светлана Стоева, председател на Общински съвет, се предлага към заплатата на кмета да се прибавят допълнително 1500 лева.
Възнагражденията ще се начислят към заплатата за месец декември 2020 г. и са за сметка на икономии по Параграф 1от бюджета на общината в делегираната от държавата дейност „Общинска администрация“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 8, 2020 09:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама