В Харманли в една сграда се помещават четири хотела

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 20, 2005 11:44

В Харманли в една сграда се помещават четири хотела

Акценти

  • Всички хотели ползват един вход, общи фоайе, асансьор и стълбища. Цените им обаче са различни и варират от 20 до 40 лева за нощувка на стая.

Свързани публикации

Четири различни хотела се помещават в една сграда с един вход в Харманли, което едва ли го има някъде в света. Патриоти от града вече оформят подписка, с която призовават да се кандидатства за Книгата на Гинес, съобщиха от инициативния комитет.

В бившата 8-етажна соцсграда на хотел „Хеброс“ досега се конкурираха три – „Хеброс“, „България“ и „Принц“. Всички те са на различни фирми и заемат по един или няколко етажа на сградата. Отскоро на осмия етаж на комплекса вече цъфна и четвърта реклама – на хотел „Токлоуглу“. Последните строителни работи вече са завършени и до дни той ще заработи за клиентите си.

Всички хотели ползват един вход, общи фоайе, асансьор и стълбища. Цените им обаче са различни и варират от 20 до 40 лева за нощувка на стая.

Много е интересна ситуацията с привличането на клиентите. Още с влизането във фоайето на мултихотелската сграда на потенциалния нощуващ му махат от няколко различни места. Клиентът се обърква, слисва и докато разбере какво става, най-настойчивият администратор вече му подава адресната карта. След като се оформят нужните документи, администраторите любезно обясняват на клиента си кое копче да натисне, за да не се озове в различна конкурентна територия. За по-голямо улеснение на асансьора е написано на кой етаж кой хотел се помещава.

Бившият хотел "Хеброс" в Харманли. Сега на фасадата се виждат рекламите на три хотела - "Хеброс", "Принц" и "Толкоуглу". Надписът на четвъртия - "България", е на страничната фасада.

Бившият хотел „Хеброс“ в Харманли. Сега на фасадата се виждат рекламите на три хотела – „Хеброс“, „Принц“ и „Толкоуглу“. Надписът на четвъртия – „България“, е на страничната фасада.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 20, 2005 11:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама