Тенис и през лятото с Иван Чинтов

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 17, 2016 07:53

Тенис и през лятото с Иван Чинтов

И през това лято тре-ньорът на СК ”Джудо” – Тополовград, Иван Чинтов провежда тренировки с малките тенисисти. Шест деца от клуба и още повече от десет други всеки ден посещават тенис-заниманията. Този спорт е не само здравословен, а и много забавен.
Затова наред с утвърдените тенисисти, които са носители на цял низ награди от спортни изяви, много техни приятелчета и гостенчета прекарват част от деня си край масите за тенис. През лятото, когато децата са във ваканция, могат да отделят повече време за спорт. За треньора това е добре дошло, защото предстоят състезания. И ако за любителите на този спорт това е временно занимание, то за утвърдените тенисисти от клуба лятото е време за усъвършенстване, за придобиване по-добри умения в играта. Затова за тях сега тече усилена подготовка за новия сезон, който започва пред месец септември.
Първата им изява ще бъде на състезанието „Млад олимпиец” в град Пловдив. Момчетата до 12 години ще участват в състезания за малките селища в град Перущица. „За децата е много интересно. Всеки, който желае, може да дойде при нас да се позабавлява. Със сигурност ще му хареса” – казва треньорът Иван Чинтов. През лятото тренировките се провеждат в бившето Помощно училище, което е в центъра на града и е по-удобно за децата. Засега интересната игра не са предпочели момичетата.
Треньорът очаква и те да впечатлят от този спорт, който е не само полезен, но и много красив за тях.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 17, 2016 07:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.