Театрали играха специално за възрастни хора

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 21, 2016 09:49

Театрали играха специално за възрастни хора

Акценти

  • „Полковникът и птиците” ще се постави още няколко пъти на елховска сцена през следващите няколко дни по случай Празника на града.

Свързани публикации

Възможността да се наслаждават на майсторското актьорство на елховските самодейци беше предоставена на възрастните хора от старческия дом в село Чернозем. Постановката на Христо Бойчев –  „Полковникът и птиците” беше играна в салона на читалището специално в тяхна чест. Освен тях бяха дошли и много ученици и други граждани на Елхово. Входът за театъра беше свободен, а участие в представлението взе и директорка на старческия дом – Марияна Милева. Това не е единствената й театрална роля и затова старците я обичат и заради тия й качества, тъй като и друг път благодарение на нея са имали възможността да се наслаждават на това изкуство.

Постановката на „Полковникът и птиците” ще се постави още няколко пъти на елховска сцена през следващите няколко дни по случай празника на града. Представления ще има на 22 и 23 март от 18 часа и на 26 от 17 и 30. Освен нея в салона на читалището ще се играят и куклени театри като ”Котаракът с чизми” и др., на които ще се радват и най малките жители и гости на града.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева март 21, 2016 09:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама