Спипаха крадла на чадъри в „Язаки“

Руска Георгиева
От Руска Георгиева февруари 14, 2016 09:07

Спипаха крадла на чадъри в „Язаки“

Акценти

  • Цялото събитие било записано от камерите и жената е уволнена дисциплинарно

Свързани публикации

Цяла чанта с чадъри задигнала работничка в японската компания по време на проливните дъждове тия дни. Това било нова мода кражба в деветгодишната функция на ”Язаки” в България, твърдят работниците му.

Както винаги при пристигането си на работа в дъждовно време работничките оставяли чадърите си да съхнат разперени в съблекалнята. Всеизвестен факт е, че навсякъде в предприятието има поставени камери. Има и охрана, която наблюдава и проверява не само при влизане и излизане, но и се разхожда понякога из завода. Цялото събитие естествено било записано от камерите и крадлата е уволнена дисциплинарно.

Неизвестно защо обаче любителката на чужди вещи решила да заграби дузини от разперените не нейни чадъри. Голямо било учудването на притежателките им, когато не ги открили на местата, където ги оставили.

Досега от ”Язаки” са уволнявали главно за кражби на кабели, на пари, телефони, но това за чадърите си е направо сензация. Още повече, че подобни чадъри чисто нови се харчат по 2 лева на магазините по за един лев. Но, те са нови, а тия са вече използвани. Най вероятно става въпрос за клептоманка, която краде просто за тръпката да претежава нещо чуждо. Дали пък не е възнамерявала да снабди с чадъри против дъжд и слънце целия си род?

Руска Георгиева
От Руска Георгиева февруари 14, 2016 09:07
Напиши коментар

1 Коментар

  1. radion февруари 21, 08:57

    ami dnes 4adari utre drugo

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама