Социалист №1 окуражи червените, на правителството му оставало малко

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 4, 2018 10:30

Социалист №1 окуражи червените,  на правителството му оставало малко

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #46/126, 30 ноември – 6 декември 2018 г.

Свързани публикации

„Горе главата и не губете кураж. Малко остана на това правителство.” Това предсказа лидерът на социалистите Корнелия Нинова в Свиленград.
В салона на читалище „Просвета“ тя участва в тържество по повод „100 години организирано социалистическо движение в Свиленград”. Пред членове и симпатизанти на червената партия обеща да осигурят благосъстояние на българския народ, ако получат подкрепата на народа на следващите избори. Тя заяви, че правят само злини на народа си.
„Обвиняват ни, че искаме да се докопаме до властта. Можеше 100 човека от нас да се облагодетелстваме, можехме сега да имаме министри, областни управители. Щяхме да седнем на общата софра и така да бъдем продължение на сегашния модел, при който има общ политически интерес срещу народа. Отказахме. Затова, скъпи другарки и другари, можем със самочувствие да кажем: „Ние сме различни!“
Тя обясни, че за тях властта не е цел, а средство, да спасят народа си от изчезване, да осигурят на всеки достъп до лекар. Обеща да преизчислят пенсиите, да осигурят пари за второ и трето дете, да създадат на бизнеса спокойни условия за работа.
Според госпожа Нинова ГЕРБ през последните 10 години държи в робство собствения си народ и определи това като режим, защото всеки, който не е с Борисов, бива мачкан от държавните служби.
„Но хората се освободиха от страха и си потърсиха правата с протестите. Апатията, че нищо не може да се промени, отстъпи на търсенето на алтернатива”, отбеляза социалист №1.
Председателят на червените в Свиленград и член на Националния съвет на БСП инж. Георги Илиев разказа историята на местната партийна организация и припомни, че сега партията им е изправена пред нови предизвикателства – справяне със социалната несправедливост, ориентиране към младите и визия за бъдещето.
Сред гостите на честването бяха бяха Емилия Масларова, Драгомир Стойнев, Александър Симов, Виолета Желева и инж. Никола Динков.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 4, 2018 10:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама