След сблъсък на Ауди в гараж загинаха трима младежи (допълнена)

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 24, 2017 10:44

След сблъсък на Ауди в гараж загинаха трима младежи (допълнена)

Трима младежи загинаха малко след полунощ в Харманли при катастрофа. Колата, Ауди, се е движила с голяма скорост по ул. „Македония“ в източна посока, около 1:30 тази сутрин. На кръстовището с бул. „Освободител“ тя е излезнала от платното и се е блъснала в бетонен гараж поставен на поляната. В резултат на силния удари тримата младежи са загинали на място. Те са от Харманли и на възраст от 20 до 30 години.

Днес следобед със заповед на кмета Мария Киркова, денят 25 декември 2017 година в Харманли е обявен ден на траур. В тази връзка се отменят всички мероприятия на територията на общината.

Националното и общинско знаме на сградата на ОбА ще бъдат спуснати наполовина. Ще бъдат изключени и светлините на празничната украса на сградите на Културен център и ОбА.

Кметът Мария Киркова и ръководството на общината изказват искрените си съболезнования към семействата на загиналите.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 24, 2017 10:44
Напиши коментар

26 Коментара

  1. Пешо декември 27, 23:13

    3 млади момчета си заминаха независимо от обстоятелствата , бъдете добри хора и не злобейте можеше и вашето дете да е в тази кола !

    Отговори на този коментар
  2. R. декември 26, 15:20

    Ден на траур ? Аз нищо не видях от това което сте писали „знамената ще са свалени на половина,коледната украса няма да свети “ извинявайте много но когато обявявате траурен ден моля спазвайте обещаното! Това е неуважение към загиналите! И не само към тях но и към тяхноте близки !!

    Отговори на този коментар
  3. R. декември 26, 15:14

    220,240 km/h vie ot kyde ste tolkova sigurni da ne bi da ste bili v kolata za da znaete ? Tova e betonen garaj udaryt ne e lek zamislete se dali pri udaryt kolata ne otchita greshka… Kak moje da ste tolkova zlobni ? Kakvi xora ste ? Na tova mqsto ne za 1-vi pyt stavat katastrofi ! Kyde sa mantinelite ? A otnosno policiqta kyde e bila ? Mogat da stoqt cql den do bolnicata da pishat fishove i aktove ami vecherta kakvo pravqt ? Petyk vecher vseki pie,vseki e s kola ! Trqbva li da se sluchi neshty che togava da zapochnat da si vyrshat rabotata ?

    Отговори на този коментар
  4. Pandaass декември 25, 21:31

    220,240 km/h vie ot kyde ste tolkova sigurni da ne bi da ste bili v kolata za da znaete ? Tova e betonen garaj udaryt ne e lek zamislete se dali pri udaryt kolata ne otchita greshka…Kak moje da ste tolkova zlobni ? Kakvi xora ste ? Na tova mqsto ne za 1-vi pyt stavat takiva katastrofi ! Kyde sa mantinelite ? A otnosno policiqta kyde e bila ? Mogat da stoqt cql den do bolnicata da pishat fishove i aktove ami vecherta kakvo pravqt ? Petyk veche vseki pie , vseki e s kola.. Trqbva li da se sluchi neshty che togava da zapochnat da si vyrshat rabotata ?

    Отговори на този коментар
    • Харман.ли декември 26, 09:05

      Общината спешно да сложи мантинели на булевард България, и на още няколко булеварда в града, защото там харманлийските гъзари най-често избиват комплексите си. Ще вземе да се претрепе някой гъзар, пак ще е виновна общината. За бога, братя, да опашем града с мантинели, да спасим гъзарите! Защото са ни ценни. Те са емблема на града. (Заедно с Голф 3)!

      Отговори на този коментар
  5. Праз декември 24, 22:38

    Мир на праха им, но ако на мястото на гаража имаше деца? Или забравихте кървавия Великден в Симеоновград…
    Ясно, че катаджиите не стават за чеп за зеле и вече никой не го е страх от тях, но да не те е страх за собствения ти живот не е нормално.

    Отговори на този коментар
  6. ivan366ivan декември 24, 19:50

    garaja trjabva6e da go maxnat o6te sled parvite njakolko ydara v nego a gi prikrivaxa za6toto edinija be6e policeisko 4edo pijano i go skrixa ot mediite pak s dvoini standarti dokoga

    Отговори на този коментар
  7. ivan366ivan декември 24, 19:43

    da pravi ste v BG nikoga ne sa vinovni ob6tenite i darjavata, daje i da sa karali barzo nikade njama za6tita s znaci ili mantineli a znaeti li 4e ima6e mantinela na sa6toto mesto prez 92gob i edin tyr4en ot 6i6manovo ja maxna za da vlizat tirovete i o6te ne6to vinagi na opasni mesta se slagat znaci i manteneli za da ima za6tita nali e zatova darjavata da ni pazi ot takiva o4astaci daje i da sa nary6ili trjabva li da pla6tat sas smart .PO4IVAITE V MIR DECA.

    Отговори на този коментар
  8. читател декември 24, 15:37

    Да почиват в мир! Ден за траур обаче се обявява, когато става дума за нещастен случай по непредвидени и независещи от нас обстоятелства- наводнение, природно бедствие, катастрофа на невинни жертви, пожар и др. Тук младежът е карал с бясна скорост, вероятно под въздействието на алкохол и ако беше спазвал правилата за движение тримата щяха да са живи и здрави.

    Отговори на този коментар
  9. анонимен декември 24, 15:34

    Нека да не търсим винаги вината в другите.. Ако бяха спазвали ограничения в града, каквито и да са условията, това нямаше никога да се случи. И се замислете, преди да пишете глупости. Ами ако беше на това място твоето, или моето дете,… тогава какво щяхме да правим?

    Отговори на този коментар
  10. Trayan декември 24, 15:32

    Toi nikoga pytya ne e ok no i tozi haraj kvo pravi tam 100% e ne zakonen i sho nyama mantineli ma tova myasto toi vsichko pochva ot obshtinata inache za danaci i vinetki i gluposti tyrsyat a tova koeto tryabva da svarshat go nyama na lice i se vijdat posledstviyata

    Отговори на този коментар
    • HARMAN декември 24, 20:35

      Какви мантинели какви пет лв. бе Траяне!
      Къде си видял в града да има мантинели,разрешената скорост е 50км/ч!!!!!!!!!!!!!!
      Двамата с ЛЕД явно милееете за старата власт та все общината ви е виновна.
      Интересен ми е коментара ви за язовира в Иваново и последвалото наводнение в Бисер ..кой е виновния…

      Отговори на този коментар
      • R. декември 26, 15:34

        Harman .. Може да има мантинели малко по нататък където пътят е затворен а на завой да няма така ли? Вижте се всички ! Как може да има толкова злоба във вас ? Аа ако бяха вашите деца друго щяхте да приказвате !!

        Отговори на този коментар
        • HARMAN декември 29, 13:44

          R.,
          Няма злоба,яд ме е че си отидоха двете момчета ,че си отидоха заради безумното каране на другото момче.Израстнал съм с бащите им,не ми го побира ума как може да се кара с такава скорост в града!Движили са се с такава скорост из града че където и да се бяха ударили резултата щеше да е същия и целия град да бе опасан с мантинели! Все пак това е град за живеене а не състезателна писта!

          Отговори на този коментар
    • пею декември 24, 22:43

      Научи се да пишеш на кирилица,а не на маймуца и после поствай глупавите си коментари!!!

      Отговори на този коментар
    • @R декември 28, 19:18

      Вижте какво, R. Не виждам тук някой да коментира със злоба. Това че хората не одобряват налудничавите ви идеи за мантинели, не означава че има злоба. Според мен мантинелите трябва да се не по улиците, а в главите ни.

      Отговори на този коментар
  11. Петър декември 24, 15:19

    Те са карали с 240 и общината била виновна е стига де ……

    Отговори на този коментар
  12. лед декември 24, 13:05

    Жалко за децата.. да почиват в мир.
    В случая и общината е виновна за неподдържането на пътя.. сигурно е бил като стъкло в 1 сутринта.Какъв е ефекта от масовите проверки и жандармите дето са навсякъде?? НУЛЕВ

    Отговори на този коментар
    • obstina декември 24, 14:39

      da da led kato karash sas 220 km obstinata e vinoven

      Отговори на този коментар
    • HARMAN декември 24, 16:05

      ДОКОГА НЕКОМПЕТЕНТНИ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ЩЕ КАЗВАТ КОЙ Е ВИНОВЕН!
      ЗНАЕШ ЛИ С КОЛКО КМ СЕ Е ДВИЖЕЛА КОЛАТА…. 22О КМ!!!!
      КАКВО Е ВИНОВНА ОБЩИНАТА ЗА БЕЗРАЗСЪДСТВОТО НА ТОЗИ ШОФЬОР КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ САМОУБИВА!
      НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ УБИВА И ДРУГИ ДВЕ МОМЧЕТА ЧИЯТО ВИНА Е ЧЕ СА БИЛИ В КОЛАТА МУ!
      ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВАТА НА ТЕЗИ ДЕЦА!
      МИР НА ПРАХА ИМ!

      Отговори на този коментар
    • Георги декември 24, 20:36

      Ako бяха спазвали закона, сега щяха да са живи и здрави. Ама на крива ракета космоса и пречи. Или да осъдят този дето е сложил гаража там а ?
      Нека почиват в мир, хубаво е, че не са убили невинни хора.

      Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама