Сирийското момиченце е починало от ангина

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 27, 2015 07:30

Сирийското момиченце е починало от ангина

Причината за смъртта на 4-годишното дете от бежанския лагер в Харманли е стрептококова инфекция, причинена от ангина, стана ясно от заключението на експерти.

То се разболяло още в петък, когато не се почувствало добре, но майка му не потърсила лекарска помощ. В неделя следобед, когато положението се влошило много, от охраната на Регистрационно-приемателния център се обадили на 112. Дошла линейка и откарала момиченцето в Хасково с висока температура. Веднага са били предприети реанимационни мерки, дошъл е консултант от Пловдив, но четири часа по-късно, около 21 часа то е починало.

В понеделник то бе погребано в харманлийските гробища, а във вторник над 60 приятели и близки се събраха на тизае (ритуал, подобен на християнския помен).

Заради смъртта на малкото сирийче в Харманли се пусна слух, че ухапване от скорпион, змия, или неизвестна инфекция е довела до смъртта му, което се оказа чиста спекулация, макар че много медии я тиражираха.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 27, 2015 07:30
Напиши коментар

1 Коментар

 1. Vladimir Vladimirov май 27, 08:34

  Днес няма нито една европейска страна, слагам в това число и България,(със ужасяващата си демографска катастрофа), демонстрираща прираст, който да и гарантира, че ще оцелее в сегашния си вид и през следващото столетие.
  За разлика от християнството, Ислямът демонстрира неизтощима енергия, жизненост и възход.
  Няма нито една европейска държава, в която местното население да не се топи, с изключение – мюсюлманска Албания,мюсюлманско Косово. И няма нито една ислямска страна, където населението да не нараства, често взривообразно.
  Взривоопасно нараства мюсюлманското население в християнските страни от естествен мюсюлмански прираст и предизвиканата от американските „партньори“ емигрантска вълна,приличаща на „Великото преселение на ислямисти към ЕС“.
  Ако самите хора не желаят тяхната култура, нация или цивилизация да оцелее и укрепне, нищо не може да се направи.
  В Европа хората колективно решават, че нациите са вече отживели и, че трябва да бъде създадено някакво ново обединение. Може би, в крайна сметка, това ще бъде една Ислямска Европа?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.