Щедър баща поръча каляска за бала на дъщеря си

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 17, 2015 11:58

Щедър баща поръча каляска за бала на дъщеря си

С каляска, докарана от София и изпълнения на Роксана щедър харманлийски баща осигури пищен купон на дъщеря си, която е абитуриентка. Той нае и 10 бодигарда, които да осигурят спокойствието й по време концерта на фолк певицата, който бе през деня в махалата Хаджи Яневото герме.

Надвечер зрелостничката, облечена в тоалет, шит в Истанбул, премина през града в каляската на път за Приказките, където купона продължи.

Бащата Рамадан работи от дълги години в Германия и бе поканил в заведението над 240 гости от цялата страна на балната вечер на дъщеря си Виолета. Тук след дълга фото сесия от няколко фотографа, всички продължаха веселбата в ресторанта.

kaliaska-3 kaliaska-2 kaliaska-1 kaliaska-5

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 17, 2015 11:58
Напиши коментар

43 Коментара

  1. Циганомразец май 22, 16:16

    Ей животни мръсни, България е държавата която живеете и правите по 10 деца и после тя Ви храни и Ви дава повече от на хора служили по 50 години за нея. Махайте се от НАШАТА РОДИНА.

    Отговори на този коментар
  2. vijdan май 20, 13:56

    momi4eto violeta e sto pati ot balgarite tapi balgari

    Отговори на този коментар
    • Важно е май 21, 14:40

      Момичето е красиво и никой няма право да обижда нито Българите, нито Турците ,нито Евреите ,нито Ромите и т.н.

      Отговори на този коментар
    • Родолюбец май 22, 15:58

      Като пишеш срещу българите поне се опитай да е разбираемо! Лошо няма да празнуват както желаят! Не насаждайте етническа омраза и не пишете срещу българите, защото Вие живеете в нашата държава, храните се от нашите данъци, в повечето случаи сте на наш гръб! Поне може да се опитате да пишете на български език разбираемо! Защо пишете срещу българите? Нима на вашите лични карти не пише България? Като сте против нас вървете в Турция или някъде другаде! Хем искате интеграция, хем цитирам „tapi balgari“?!

      Отговори на този коментар
  3. принц май 19, 22:59

    Принцесата дали е девствена ?

    Отговори на този коментар
  4. абсолбент май 19, 20:26

    Спрете за завиждате на човека защото е по-богат от вас. Има пари харчи ги както си иска защото са негови.
    чудя се на тези дето се подиграват и злословят ако имат неговите пари дали ще могат да направят нещо по-хубаво. Гледали сме какви по – кичозни работи от кого ли не . Елате на 24 да в центъра на Харманли видите каква пошлост ще има . Не завиждайте на човека Изкарал е пари в Германия и ги харчи в България при нас така че и ние имаме файда от това.
    Наведете виновно глава и си признайте че не сте способни зда изкарате толкова пари и да ги дадете да детето си !!!
    Пък и момичето е хиляди пъти по хубаво някои отличнички!

    Отговори на този коментар
  5. вики май 19, 20:03

    Абе хора вие добре ли сте кое му е пошлото!? Човека може да си го позволи и го прави .Що не се погледнем ние какво правим, родителите ни теглят кредити за да може да се издокарат 70% от момичетата ни като проститутки , наемате си скъпите коли напивате се като прасета и също танцувате под ритмите на същите певици а зад компютрите ние сме най-честните и примерните и оплюваме всичко останало

    Отговори на този коментар
  6. nedostipna май 18, 21:01

    Gledaite I zavijdaite bilgari

    Отговори на този коментар
  7. 11 май 18, 18:57

    Всеки живее както разбира. Щом не пречи на никого и това му носи щастие, аз мога само да аплодирам. Това, че вкусът не съвпада с моя, си е лично мой проблем. Всеки има право да си почита традициите и от това няма нищо по-хубаво. Продължавам да не разбирам какво ви е направило това младо момиче и какъв ви е проблемът…

    Отговори на този коментар
  8. Maria Marinowa май 18, 18:48

    Вместо каляски и други ,да бяха помогнали на децата който са в приютите или бездомните щяха да направят много по голямо впечатление!!!

    Отговори на този коментар
  9. n май 18, 18:36

    Ето на това му се казва цигания.

    Отговори на този коментар
  10. az май 18, 13:30

    Пази боже сляпо да прогледа

    Отговори на този коментар
  11. kristofor май 18, 01:09

    ZAshto kato videte neshto huvavo vednaga trqbva da,plyete kvo vi interivusa violetka mojela ili ne mojela da si napije imeto chisto i prosto horata imat golqma vazmojnost i go postigat tova a

    Отговори на този коментар
  12. Realno май 18, 00:28

    awe da va eba balgarti vie nemojete da pritejavete tva we kvo zavijdate bokluchi

    Отговори на този коментар
  13. Balochistan май 17, 23:20

    Кич и пошлост до дупка.

    Отговори на този коментар
  14. един там май 17, 19:16

    тая абитуриентка изглежда като 40-45г. жена, не знам като стане на толкова какво ще мяза

    Отговори на този коментар
  15. Hcl май 17, 17:29

    хахаххахахаха ….НА КОЕ ДА ВИ ЗАВИЖДАМЕ БЕ ПРИМАТИ !? ХАХХАХАХ…ЦИГАНИН В ИНТЕРНЕТ ? ХАХАХАХХАХАХ УЖАС… ХХАХАХА

    Отговори на този коментар
    • ogi май 19, 13:58

      pone znaem 4e sme cigani i nqma ni6to sramno v tova a vie balgarite neznaete kakvi ste turcite va ebaha 500 godini i koi li o6te ne i tvardite 4e ste balgari sramota

      Отговори на този коментар
      • Кирил Георгиев май 19, 17:27

        Мълчи от таз България живееш!

        Отговори на този коментар
      • Катя май 19, 23:53

        Млъкни бе мангал! Кой те храни тебе и цялата друга паплач?

        Отговори на този коментар
        • ogi май 21, 00:55

          koi ti li me xranish ili tazi tapa darjava vishte se samo kolko ste zle i i vav kartata sa vi slojili kato za toaletna xaxxaxaxaxaxa sega i siricite shte vi chukat i stava banalna fraza baby……:D 😀 😀

          Отговори на този коментар
          • Катя май 22, 17:05

            Ако беше малко по-образован – първо щеше да пишеш на правилен български език, не на маймуница… и второ – щеше да знаеш значението на думата икономика, и в най-добрия случай – можеше да си запознат и с механизма на действие на социалната политика…И още нещо – тази „тъпа държава“, цитирайки теб, е тъпа не за друго, а именно защото прелива от лица, които са неграмотни, без никаква обща култура, в голяма част са и не интегрирани или комплексирани!

        • ogi май 23, 20:11

          Aко и ти беше малко по образована-: нямаше да започнеш със критики първо аз не само на български мога но и на много други езици мога да пиша……- и второ знам значението на Икономиката се състои от икономическата система на дадена страна или определен регион, работните, капиталовите и земните ресурси, икономическите агенти, които социално участват в производството, обмяната, дистрибуцията и консумирането на стоки и услуги в тази област или регион. Дадена икономика е крайният резултат от прогреса, който включва техническа еволюция, история и социална организация, както и нейната география, естествени ресурси и екология, като основни фактори. Тези фактори определят контекста, съдържанието и съвкупността от условия и параметри, при които икономиката функционира. Икономиката е неотделима част от историята и устройството на обществото, произходът на думата може да бъде проследено до Древна Гърция, като идващо от гръцкото οικονομία, „човек, ръководещ домакинството“, дума, производна на οικος, дом, и νέμω, „разпределям, управлявам“. Съвременния капитализъм е пазарна икономика, в която собствеността на производствения капацитет е притежаван и управляван от частния сектор. Итн…-механизми на действие на социална политика- на този въпрос си отговорете сама защото, не си мислете че сте по интелигентна и образована цитата и критиките нека си останат за вас аз няма да ви критикувам вие българите като видите че някой е на по горно ниво и започвате със критиките но защо така трябва да постъпите аз лично им се възхищавам и пожелавам на виолета и целия випуск и на всички абитуриенти нека си изкарат незабравима нощ на 24 май в ресторант приказките.

          Отговори на този коментар
          • Катя май 24, 10:50

            Браво! Имаме напредък! Аз лично не свързвах думата „образованост“ конкретно с твоето „на много други езици мога да пиша“, но надявам се схвана какво имах в предвид – не насаждайте етническа омраза! Нека днес щастливо отпразнуват всички абитуриенти, без значение към която етническа група се числят!

  16. BULGARISTAN май 17, 17:20

    Кич и пошлост до дупка.

    Отговори на този коментар
  17. ехоо май 17, 16:03

    Аз пък не завиждам, а ми е смешно. Прекалено много е за едни бал, чак каляска да докараш. Лично аз не бих се качил в тоя кафез, има къде, къде по-хубви каляски. Тази наистина е като клетка за пленници от 14 век. нооо циганите си обичат шаренкото, да се радват хората щом им харесва. Сега трябва и студентка да я направят, поне да е имало смисъл от толкова празнуване.

    Отговори на този коментар
  18. angel май 17, 15:42

    Kompleksari tsiganite go mogat

    Отговори на този коментар
  19. ogi май 17, 14:31

    ей палячовци, ко сте зависнали на хората някой бай ганьо едва ли може да си позволи такъв лукс гледайте и се радвайте, и наслаждавайте на луксa защото е като в Приказка…..

    Отговори на този коментар
  20. Анонимна доброжелателка май 17, 13:22

    Пффф тя голяма работа направила Виолетка , че едвам завършила 12клас , вече рокля за 10 000лв , та каляски , та Роксана ,та изгъзици , голяма работа все едно е завършила висше образование , голямо празнуване пък името не може да си напише, правилно . Леле Боже накъде върви този свят ?!?!!!

    Отговори на този коментар
    • Mariqna май 17, 17:29

      Я се спри.. Това е като приказка и е много хубава.Ти като ги нямаш тези пари те си ги имат…Явно им завиждаш…
      .

      Отговори на този коментар
      • Анонимна доброжелателка май 18, 13:37

        Госпожо , именно заради разсъжденията на такива като вас , затова България е на тоя хал , няма да гледаме образованието, че сиг завършва с 3 ако изобщо е завършила , ами ще гледаме каляски и кич . Извинете ме много , но няма за какво да завиждам , ако беше така бих го споделила . Хубаво са направили родителите и , само че дали си заслужава . Замислете се и когато разговаряте с непознат е добре да говорите на Вие , но явно и вие сте от неграмотните .
        Не разбирам защо когато някой изкаже мнение , веднага има хейтъри , които обвиняват , че е от завист , на кое да и завиждаме на кича ли ??? Вие да не сте наета от баща и да я защитава 😀 😀 😀 щом охрана и е наел , сигурно и защитници в интернет пространството е наел 😀 😀 😀

        Отговори на този коментар
        • nedostipna май 18, 20:59

          Dosega ne sim vidyala edin bilgarin da napravi takova nesto I to v harmanli gledaite I zavijdaite bokluci

          Отговори на този коментар
        • Mariqna май 19, 14:38

          Vij te az ne sum i ohrana..kazvam che tova si e tqhna rabota i kakvo te zasqga teb s kolko i dali e minala???shtom taka sa reshili taka e stanalo i gledam tova ne e kletka a kalqska makar i da prilicha na kletka no ti gi nqmash tezi pari…specialno sa ushili roklqta v istanbul i tova shte i ostane spomen.Violeta si e mnogo krasiva no ima li znachenie kakva e 😉 ??? Nqma znachenie dali si ciganin turchin ili neshto drugo..to sigorno ti si nqkva ot roda na mangalite

          Отговори на този коментар
      • Анонимна доброжелателка май 18, 13:38

        Интересно днес каляски , рокли и изгъзици , а утре на бустана ще копае ….. 😀 😀 😀

        Отговори на този коментар
      • Завистливия май 18, 15:18

        Ей Марияче, ти се спри. Каляска е ей това http://dariknews.bg/uploads/news_images/201406/photo_verybig_1275588.jpg . А пък това дето се вози твоята тъмнокожа приятелка е каруца с кафез отгоре. Ама ти продължавай да си мислиш, че е като в приказка и че им завиждаме…..

        Отговори на този коментар
        • Tончо Тончев май 18, 18:29

          ХА…ха…ХА….че е голям смях е очевидно..че е кич, също е очевидно…, но най-лошото е, че сме опряли до там, да четем такива новини, което е абсолютно парадоксално…ама и “журналистиката“ ни е толкова, за да ни поднася такива новини…ама какво да се прави.
          п.п. А онези татуираните тучове, за какво са там и изобщо, какво правят освен да гледат лошо и тъпо….абе цялата работа е, NO COMENT.

          Отговори на този коментар
        • Mariqna май 19, 14:40

          Vij ti ako ne si q vijdala ne e tamnokoja..I da tova e bila prikazka

          Отговори на този коментар
  21. ВАНКО - ДРАГАНКО май 17, 09:22

    ТОЯ СЪЩИЯ РАМАДАН Е БЕШЕ ЛИ ПРОСТРЕЛЯЛ В КРАКА БРАТОВЧЕД СИ АЙЧО ДЕТО ИМА ПРОСТИТУТКИ ПРЕД ХОТЕЛА

    Отговори на този коментар
  22. Праз Ентелигент май 17, 08:48

    Видях тази каручка, мина през центъра като я докарваха. По-скоро приличаше на клетка за военно пленници от 14-и век от колкото на кралска каляска.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама