Шофьор кара с метаамфетамин в кръвта

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 1, 2019 10:59

Шофьор кара с  метаамфетамин   в кръвта

За три бързи производства срещу лица, съхраняващи дрога, съобщават от полицията в Харманли. С мярка за задържане до 24 часа са били трима мъже на 22 и 17 г. от Любимец и на 31 г. от Гълъбово. В тях полицаите са открили пликчета с канабис с общо тегло 7 грама. Наркотикът, потвърден с полеви наркотест, е предаден с протоколи на разследващите. Установено е, че мъжът от Гълъбово шофира Сеат, макар да е с наличие на метаамфетамин в кръвта.
Двама симеоновградчани са задържани за побой. На 27 февруари в участъка в Симеоновград е постъпила жалба от 34-годишен. Той заявил, че преди 3 дни, пред дома му на улица „Мургаш“ арестуваните му нанесли побой. Поводът бил, че преди време братът на жалбоподателя набил непълнолетния им брат. Двамата братя – на 29 г. и 21 г., са са задържани за 24 часа.
Със сътресение на мозъка е 20-годишен водач от Гоце Делчев. В сряда, 27 февруари, в 8:00часа на кръстовището между улиците „Ас. Златаров“ и „Ал. Стамболийски“ в Харманли станал инцидент с лек автомобил „Нисан“, шофиран от пострадалия. Той е нарушил пътен знак Б2 и не е пропуснал движещия се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 32-годишен харманлиец.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 1, 2019 10:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.