Шофьор кара с метаамфетамин в кръвта

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 1, 2019 10:59

Шофьор кара с  метаамфетамин   в кръвта

За три бързи производства срещу лица, съхраняващи дрога, съобщават от полицията в Харманли. С мярка за задържане до 24 часа са били трима мъже на 22 и 17 г. от Любимец и на 31 г. от Гълъбово. В тях полицаите са открили пликчета с канабис с общо тегло 7 грама. Наркотикът, потвърден с полеви наркотест, е предаден с протоколи на разследващите. Установено е, че мъжът от Гълъбово шофира Сеат, макар да е с наличие на метаамфетамин в кръвта.
Двама симеоновградчани са задържани за побой. На 27 февруари в участъка в Симеоновград е постъпила жалба от 34-годишен. Той заявил, че преди 3 дни, пред дома му на улица „Мургаш“ арестуваните му нанесли побой. Поводът бил, че преди време братът на жалбоподателя набил непълнолетния им брат. Двамата братя – на 29 г. и 21 г., са са задържани за 24 часа.
Със сътресение на мозъка е 20-годишен водач от Гоце Делчев. В сряда, 27 февруари, в 8:00часа на кръстовището между улиците „Ас. Златаров“ и „Ал. Стамболийски“ в Харманли станал инцидент с лек автомобил „Нисан“, шофиран от пострадалия. Той е нарушил пътен знак Б2 и не е пропуснал движещия се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 32-годишен харманлиец.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 1, 2019 10:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама