Със „Своих не бросаем“ и руски флагове посрещнаха „Любэ“ в Ямбол

Руска Георгиева
От Руска Георгиева юни 27, 2016 09:56

Със „Своих не бросаем“ и руски  флагове посрещнаха „Любэ“ в Ямбол

Със специални фланелки с образа на президента Путин и надпис „Своих не бросаем” и руски флагове на Българо – руските дружества посрещнаха група „Любэ” в събота в Ямбол. Специално за целта около четиридесет елховлии, всички от руски дружества пристигнаха с автобус и леки коли в областния град. Освен тях имаше много други фенове на култовата група и гости на Ямбол, като централния площад беше претъпкан.
Концерта на „Любэ” започна около 21:00 часа на 18 юни и беше част от празничните чествания на празника на Ямбол. Всички хотели и питейните заведенията бяха препълнени. По предварителна информация на „Сакарнюз”местата в тях бяха предварително резервирани.
Фланелките с оригиналния надпис и образа на руския президент бяха специално изработени в небезизвестната елховска шивашка фирма „Дели”. Инициативата за това беше на ямболската федерация за приятелство с Русия и народите на ОНД и най вече на областния и координатор Николай Георгиев. Освен него на концерта присъства и председателя на елховския клуб Красимир Кръстев, чиито членове единствени успяха да си издействат автограф от групата върху руския флаг.
Концертът на руската група пожъна небивал успех. Това беше умел ход на община Ямбол и най вече на кмета Георги Славов да се привлекат чуждестранни инвестиции в града.
Всички посетили концерта искрено се надяват на още по-приятни следващи изненади от страна на общината и областната управа.
Специални гости на Ямбол бяха и преподаватели от пловдивския университет – фенове на „Любэ. Те бяха настанени в града със съдействие на федерацията, а Николай Георгиев им показа атракциите. На следващия ден си направиха екскурзия и до тополовградския манастир „Света Троица”, където се насладиха на красотите на този край, по специално изпратена за тях програма от кореспондентите на Тополовград.

Руска Георгиева
От Руска Георгиева юни 27, 2016 09:56
Напиши коментар

1 Коментар

Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама