Жена спечели силиконов бюст от томбола

Мурат Саваш
От Мурат Саваш септември 30, 2015 21:25

Жена спечели силиконов бюст от томбола

Съпруга на агробизнесмен от Сливен се радва на увеличен бюст, след пластична операция в Одрин. Тя се разкраси в южната ни съседка след като спечели награда от томбола, организирана от кафене „Шаклиян уайт лейбъл“. Собственикът, за да привлече клиенти през миналата година стартира оригинална игра „С едни гърди напред“. Наградата от нея е безплатен силиконов бюст 500 кубика. След консумация клиентката попълва талон, след това чрез томбола се тегли печелившия.

Операцията в Одрин бе извършена от доктор Хисаметин Топ, който е преподавател в катедра по пластична, реконструктивна и естетична хирургия на Медицински факултет, в Тракийски университет. Той е приятел на собственика на заведението Саркис Шаликян и се е съгласил да направи операцията.

„Аз съм много щастлива, че имам красиви и големи гърди,“ сподели след успешната операция 35-годишната В. П .Б., съпруга на пчелар.

silikon-4 silikon-2 silikon-1

Мурат Саваш
От Мурат Саваш септември 30, 2015 21:25
Напиши коментар

4 Коментара

 1. Светла октомври 2, 06:47

  Дааа, народа изпрострява и затъва от всякъде: като се започне от маркетинговата стратегия на собственика на заведението, мине се прес манталитета на участниците в томболата и се завърши с мирогледа на журналистите които отбелязват подобни новини.

  Отговори на този коментар
 2. muscarac септември 30, 23:21

  Чалгаджииско мислене и мироглед.

  Отговори на този коментар
 3. lud септември 30, 21:39

  ebati novinata , vie seriozno li

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама