Самодейци изнесоха концерт, посветен на два празника

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 3, 2016 12:17

Самодейци изнесоха концерт, посветен на два празника

Концертът на изпълнители от Народно читалище „Дружба – 1896“ – Харманли, препълни голямата зала на културната ни институция. Той се състоя вчера и бе посветен на Деня на самодееца – 1 март, и Националния празник на България – 3 март.

В него бяха включени индивидуални вокални и инструментални изпълнения на артисти от различни възрасти – от 5 до 65 години. На сцената излезнаха няколко поколения танцьори.

За доброто си представяне и по случай празника изпълнителите получиха поздравления от община Харманли и Демократичния съюз на жените.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 3, 2016 12:17
Напиши коментар

3 Коментара

 1. харманлиец март 4, 15:34

  Честит празник!
  Най-напред искам да кажа браво на децата,който се представиха чудесно и зарадваха препълнената зала със своите изпълнения!
  И после да изразя учудването си от сценария на тържеството и по точно неговото откриване.
  Да се открие концерта по случай националния празник 3 март със стихове от Вапцаров с бежова фланелка с която всеки ден си пиеш кафето в кварталното кафене и с ръка в джоба е най-малкото несериозно към националния празник на страната ни и неуважение към всички харманлийци присъствали на концерта! И си задавам въпроса КОЙ написа сценария за празника и КОЙ одобри тоалета на самодееца ?

  Отговори на този коментар
  • fftr март 6, 18:39

   Представи си ,че има вече хора които им омръзна да живеят и правят нещата по някакъв сценарий.
   Точно такива хора са самодейци и това е техния празник.А оня другия празник окупацията де на България за който с попа си честитите на някои им е през дуя за него.Аз бих упрекнал организаторите защо Очернят празника на Българския Фолклор с една дата носеща на страната ни окупация и зависимост от чужда държава.

   Отговори на този коментар
 2. Любо Андреев март 3, 13:26

  Браво !!!
  Честит празник Българи!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама