„Републиканци за България“ вече имат офис в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2020 10:52

„Републиканци за България“ вече имат офис в Харманли

Акценти

  • Цветан Цветанов направи анализ на политическата обстановка в страната.
  • С него бе и заместникът му Павел Вълнев

Свързани публикации

Най-новата партия „Републиканци за България“ отвориха офис в Харманли. На неговото тържествено откриване бе председателят Цветан Цветанов и заместникът му Павел Вълнев. Пред събралите се господин Цветанов представи общинския координатор за Харманли Димитър Димитров и му пожела успех и много работа.

Гостът от София накратко направи анализ на ситуацията в момента в страната. Според Цветанов през последните 7 месеца правителството е нямало никаква адекватна стратегия, която да подготви гражданите за създалата се ситуация с пандемията от коронавирус.

Според него на хората трябва да се казва истината за всичко това, което се случва. Той даде за пример обещаните от правителството детски надбавки, които струват на бюджета 300 милиона. „Не знам дали знаете, но за да се приеме бюджета трябва да има тригодишна прогноза. Само да ви кажа, че в тази прогноза е предвидено тези 300 милиона само за 2021 г. Това значи, че през следващите две години, когато ГЕРБ отидат в опозиция, защото те знаят че отиват натам, когато се приема новият бюджет, ще кажат: „Ето виждате ли когато ние управлявахме, имаше пари за детски. В бюджета преди една година тези пари бяха предвидени, а сега те ги махат.“

Цветан Цветанов каза още, че газопроводът „Турски поток“ струва 3 милиарда на българския данъкоплатец, а от печалбата му никога не може да се изплати.

Друга тактика на правителството според Цветанов е да противопоставя различни съсловия от обществото. Тази политика води хората до отвращение и те не излизат да гласуват, защото ще кажат всички са маскари. „Това е най-добрият елемент да си спечелиш изборите – с ниска избирателна активност“, каза лидерът на „Републиканци за България“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2020 10:52
Напиши коментар

2 Коментара

  1. Sayo catgirl ноември 21, 20:11

    Най-накрая мога да спя спокойно като знам че имат офис тук

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама