Ремонтират покрива и фасада на НУ „Отец Паисий” в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 22, 2019 15:16

Ремонтират покрива и фасада на НУ „Отец Паисий” в Симеоновград

Обществена поръчка за „Изпълнение на строително-монтажни работи във връзка с основен ремонт на покрив и фасада на сградата на НУ „Отец Паисий” са обявили от училището.
Прогнозната стойност, без да се включва ДДС, е 669 898.95 лева. С тези пари ще трябва да се демонтират старите керемиди, да се направи дъсчена обшивка на покрива, да се покрие с битумизирана мушама, да се доставят и монтират PVC водосточни тръби ф 100 мм и много други дейности.
Предвижда се при ремонта на фасадата да се направи фасадно рамково скеле, да се положи топлоизолация по външни стени EPS-F с дебелина 0,10 m, клас на реакция на огън Е, дюбелирана, с PVC мрежа и шпакловка.
В поръчката е включено още доставка и полагане на топлоизолация по външни стени каменна вата – ивици с ширина 50 cm и дебелина 0,10 m,ƛ ≤0,035 W/mK, клас на реакция на огън А1.
След това ще се извърши грундиране и полагане на минерална мазилка по фасадата, ще бъде поставена топлоизолация, полимерна мазилка по цокъл, която е водоотблъскваща.
Краен срок за подаване на документи за поръчката е 17 октомври.
От училището са обявили и друга поръчка – „Изпълнение на строително-монтажни работи за обект: „Многофункционална спортна площадка за баскетбол, волейбол и мини-футбол в двора на НУ „Отец Паисий“, гр. Симеоновград“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 22, 2019 15:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама