Ремонтират покрива и фасада на НУ „Отец Паисий” в Симеоновград

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 22, 2019 15:16

Ремонтират покрива и фасада на НУ „Отец Паисий” в Симеоновград

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #38/167, 18-24 октомври 2019 г.

Свързани публикации

Обществена поръчка за „Изпълнение на строително-монтажни работи във връзка с основен ремонт на покрив и фасада на сградата на НУ „Отец Паисий” са обявили от училището.
Прогнозната стойност, без да се включва ДДС, е 669 898.95 лева. С тези пари ще трябва да се демонтират старите керемиди, да се направи дъсчена обшивка на покрива, да се покрие с битумизирана мушама, да се доставят и монтират PVC водосточни тръби ф 100 мм и много други дейности.
Предвижда се при ремонта на фасадата да се направи фасадно рамково скеле, да се положи топлоизолация по външни стени EPS-F с дебелина 0,10 m, клас на реакция на огън Е, дюбелирана, с PVC мрежа и шпакловка.
В поръчката е включено още доставка и полагане на топлоизолация по външни стени каменна вата – ивици с ширина 50 cm и дебелина 0,10 m,ƛ ≤0,035 W/mK, клас на реакция на огън А1.
След това ще се извърши грундиране и полагане на минерална мазилка по фасадата, ще бъде поставена топлоизолация, полимерна мазилка по цокъл, която е водоотблъскваща.
Краен срок за подаване на документи за поръчката е 17 октомври.
От училището са обявили и друга поръчка – „Изпълнение на строително-монтажни работи за обект: „Многофункционална спортна площадка за баскетбол, волейбол и мини-футбол в двора на НУ „Отец Паисий“, гр. Симеоновград“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 22, 2019 15:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.