POWER OIL смъква цените на горивата

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2016 20:21

POWER OIL смъква  цените на горивата

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 10/651, година XIV, 11-17 март 2016

Свързани публикации

С ниски цени, бонус за първите клиенти и две томболи открива в Харманли нова бензиностанция от веригата Power Oil. Тя се намира срещу магазин „Мис Бонбонче“, а цените, на които ще предлага горивото, ще са едни от най-добрите в целия регион. Това обещават от бързоразвиващата се фирма, която вече има обекти в София, Лом, сега открива в Харманли. До две седмици ще имат в Пловдив, а плановете им са експанзция и в останалата част на България.
Стартът й ще бъде в понеделник, 14 март, от 7:30 часа, а първите 30 клиента ще получат безплатно гориво на стойност 10 лева.
Ще има безплатно италианско кафе за всеки.
С откриването на новата бензиностанция стартира и томбола. Голямата награда от нея е уикенд за двама в петзвездния Гранд хотел „Приморско“.
Другите награди от томболата ще бъдат карти за постоянна отстъпка. От фирмата уточняват, че томболата не е обвързана с продажба на горива. Всеки може да се регистрира на бензиностанцията и да стане участник в нея.
Освен това във Фейсбук, на страницата си фирмата (facebook.com/poweroil.bg) организира интересна игра, от която могат да се спечелят ваучери за гориво на стойност от 20 до 50 лева. Тя започна на 7 март и ще приключи на 21 март и тогава ще станат ясни щастливците, които ще могат да заредят автомобила си без пари от Power Oil.
Потребителите, които зареждат тук могат да бъдат спокойни, защото горивата са с гарантирано качество и непрекъснато преминават проверки през лицензирани лаборатории.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 12, 2016 20:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама