Полуотсечено дърво се строполи на капака на минаваща кола

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 19, 2020 08:17

Полуотсечено дърво се строполи на капака на минаваща кола

Акценти

 • По това време на този път си правят разходки много пешеходци

Свързани публикации

Ствол от полуотсечено дърво падна върху минаващ покрай него автомобил. Инцидентът стана вчера следобед на пътя за комплекс „Приказките“, близо до махалата Маламар дере. Дървото е било сечено на 1 м от дънера си с брадва, но не е било отсечено докрай. По някаква причина секачът не си е свършил работата, а останала да се крепи на малка част от дървесината на ствола се е наклонил към пътя и паднал на капака на преминаваща по това време кола. В нея се е возила бременна жена.

Шофьорът на автомобила се е движил с бавна скорост и спрял навреме, като предотвратил сериозен инцидент.

По това време на този път си правят разходки много пешеходци, сред които малки деца и дървото е можело на нарани някое от тях.

Всички дървета с диаметър над човешка китка са обект на набези от обитателите на съседната ромска махала Маламар дере. Не е изключено и това да е дело на представители от тази част на града, коментират полицаите.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 19, 2020 08:17
Напиши коментар

2 Коментара

 1. Бу бу май 19, 09:11

  Къде е Общината? Къде са горска компания и горските? Кой пак не си е свършил работата?

  Отговори на този коментар
  • Bla Bla bla май 19, 14:22

   🤬 Хубаво се пишат глоби на нас, дори и леко да престъпим закона. А къде са санкциите за хората, чиито данъци плащаме? Г-жа Киркова е време да направи нещо против тях. Защо няма патрули, които да стоят 24/7. Защо аз като съвестен гражданин трябва два пъти да звъня в полицията и да подавам сигнал за незаконното сечене?! Нищо, че не е тяхна работа, а дори и не зная дали се отзовават!
   Браво, Герб! Хубаво си вършите работата. Любимата ми част е, когато си лягам вечер да слушам как циганска музика огласява града ни!
   За мен НЕ Е ЧЕСТ, че ни „управлявате“!

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама