Полицаи и гранични получиха нови китайски джипове

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 14, 2018 20:10

Полицаи и гранични получиха  нови китайски джипове

Нови джипове получи Областна дирекция на МВР – Хасково. Те са 43, като три от автомобилите са Фолксваген „Тигуан”, а 40 – от марката “Great Wall Hover”, китайски, сглобени в Ловеч.
Те са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на автомобилите, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси и разтегателни бариери.
Новите коли са предназначени за опазване на обществения ред в граничните зони.
РУ – „Полиция“ Харманли, получи 8 джипа. 5 от тях са за тази община, 2 за Симеоновград и 1 за Маджарово. От началото на този месец управлението е без начелник, след като временното назначение на Неделчо Кирилов изтече.
На 8 октомври РУ „Полиция” – Тополовград, получи 4 от новите автомобили, за което служителите в управлението устроиха кратка церемония по посрещането им.
На другия ден, 9 октомври – вторник, в сградата на Районното започна и ремонт – пълна подмяна на дограмата в сградата. Старата, прогнила и износена дървена дограма се подменя с ПВЦ прозорци и врати.

ОДМВР – Ямбол, получи 17 високопроходими автомобили.

341 са новите служебни автомобила, предназначени за общо 9 областни дирекции на МВР и дирекция “Жандармерия”. Та се са доставени в изпълнение на проект по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.

За презентацията е нужен JavaScript.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 14, 2018 20:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.