Полицаи и гранични получиха нови китайски джипове

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 14, 2018 20:10

Полицаи и гранични получиха  нови китайски джипове

Нови джипове получи Областна дирекция на МВР – Хасково. Те са 43, като три от автомобилите са Фолксваген „Тигуан”, а 40 – от марката “Great Wall Hover”, китайски, сглобени в Ловеч.
Те са оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на автомобилите, таблетно устройство, светлинно-звукова система, конуси и разтегателни бариери.
Новите коли са предназначени за опазване на обществения ред в граничните зони.
РУ – „Полиция“ Харманли, получи 8 джипа. 5 от тях са за тази община, 2 за Симеоновград и 1 за Маджарово. От началото на този месец управлението е без начелник, след като временното назначение на Неделчо Кирилов изтече.
На 8 октомври РУ „Полиция” – Тополовград, получи 4 от новите автомобили, за което служителите в управлението устроиха кратка церемония по посрещането им.
На другия ден, 9 октомври – вторник, в сградата на Районното започна и ремонт – пълна подмяна на дограмата в сградата. Старата, прогнила и износена дървена дограма се подменя с ПВЦ прозорци и врати.

ОДМВР – Ямбол, получи 17 високопроходими автомобили.

341 са новите служебни автомобила, предназначени за общо 9 областни дирекции на МВР и дирекция “Жандармерия”. Та се са доставени в изпълнение на проект по Фонд „Вътрешна сигурност“ на ЕС „Подкрепа за справянето с миграционния натиск по българските външни граници“.

This slideshow requires JavaScript.

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 14, 2018 20:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама