По-малко кандидат-кметове през 2015-та

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2015 10:16

По-малко кандидат-кметове през 2015-та

Кандидатите за кмет на община Харманли са 6. Те са издигнати от големите политически формации. Мария Киркова – ГЕРБ, Михаил Лисков – БСП и местни коалиции. Красимир Панчев е от „Промяна за Харманли“, инж. Атанас Бързев е от  „Алтернативата днес“. От НФСБ издигат Недялка Колева, а Петя Георгиева е от НДСВ. От партията на зелените на тези избори ще участват с 1 човек. Това е Стоян Минчев, който е единствения кандидат за съветник.
В сряда, 23 септември, в Общинската избирателна комисия в Харманли изтеглиха номерата, под които партиите, коалициите и кандидат-кметовете ще се явят на изборите на 25 септември. Под №1 ще е движението „Заедно за Харманли“, подкрепено от партия Обединени земеделци. №2 ще е коалиция „Промяна за Харманли“, трети са ДПС, 4-ти номер е за Инициативен комитет (ИК) за Янко Чолаков, за кмет на село Бисер и 15-ти са ДПС. Номер 5  е за партия на Зелените. Шести са Българска демократична общност (БДО). Под №7 са социалистите. 8 – ИК за издигането на Иван Банков за кмет на село Бисер, 9 – Атака, 10 са партия Солидарност, 11 – НДСВ, 12 – ГЕРБ, 13 – НФСБ, 14 – коалиция „Алтернативата днес“, 15 – ВМРО.
За Симеоновград кандидат кметовете са 7. Местна коалиция ”Патриотично възраждане”,  издига Ваня Стаменова, БДЦ – издига Коста Костов, ГЕРБ – Пейчо Стайков, коалиция от партии ”Реформаторски блок”,  – Милена Рангелова, ВМРО-Българско национално движение” – Боян Иванов, БСП – Иванка Пашова, а партия Солидарност подкрепя Ачо  Йорданов.
На миналите избори бяха над 10.
Номерата за участие на 25-ти октомври са на страница 3.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2015 10:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама