По-малко кандидат-кметове през 2015-та

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2015 10:16

По-малко кандидат-кметове през 2015-та

Кандидатите за кмет на община Харманли са 6. Те са издигнати от големите политически формации. Мария Киркова – ГЕРБ, Михаил Лисков – БСП и местни коалиции. Красимир Панчев е от „Промяна за Харманли“, инж. Атанас Бързев е от  „Алтернативата днес“. От НФСБ издигат Недялка Колева, а Петя Георгиева е от НДСВ. От партията на зелените на тези избори ще участват с 1 човек. Това е Стоян Минчев, който е единствения кандидат за съветник.
В сряда, 23 септември, в Общинската избирателна комисия в Харманли изтеглиха номерата, под които партиите, коалициите и кандидат-кметовете ще се явят на изборите на 25 септември. Под №1 ще е движението „Заедно за Харманли“, подкрепено от партия Обединени земеделци. №2 ще е коалиция „Промяна за Харманли“, трети са ДПС, 4-ти номер е за Инициативен комитет (ИК) за Янко Чолаков, за кмет на село Бисер и 15-ти са ДПС. Номер 5  е за партия на Зелените. Шести са Българска демократична общност (БДО). Под №7 са социалистите. 8 – ИК за издигането на Иван Банков за кмет на село Бисер, 9 – Атака, 10 са партия Солидарност, 11 – НДСВ, 12 – ГЕРБ, 13 – НФСБ, 14 – коалиция „Алтернативата днес“, 15 – ВМРО.
За Симеоновград кандидат кметовете са 7. Местна коалиция ”Патриотично възраждане”,  издига Ваня Стаменова, БДЦ – издига Коста Костов, ГЕРБ – Пейчо Стайков, коалиция от партии ”Реформаторски блок”,  – Милена Рангелова, ВМРО-Българско национално движение” – Боян Иванов, БСП – Иванка Пашова, а партия Солидарност подкрепя Ачо  Йорданов.
На миналите избори бяха над 10.
Номерата за участие на 25-ти октомври са на страница 3.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 25, 2015 10:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.