Пътят Харманли – Иваново вече става опасен

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2017 12:36

Пътят Харманли – Иваново вече става опасен

Участъци от пътя от Харманли – Иваново вече създават опасност за движението, заради многото дупки по него. Те са маркирани, вероятно за да бъдат изрязани, но това все още не се е случило. На много места има повредена асфалтова настилка, а на някои са се образували дълбоки дупки. От дъжда те се пълнят с вода и така не се разбира размерът им. Усеща я шофьорът, когато вече мине през нея.

От Пътната служба, която се грижи за поддръжката на републиканските пътища съобщиха, че тази пътна отсечка, е част от по-голяма, която е предвидена за по-сериозен ремонт. Той може да стартира през следващата година, но още щом времето позволи, ще тампонират образувалите се дупки с асфалтова смес.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2017 12:36
Напиши коментар

4 коментара

 1. точка ноември 22, 12:06

  оправете улицата веднага

  Отговори на този коментар
 2. Iwan ноември 20, 14:58

  освен „Да пази Господ“ друго не мисля, че може да се каже по темата, а и този път стана опасен преди доста време.

  Отговори на този коментар
 3. Tynka ноември 20, 14:36

  Защо само там тръгнете към с.Върбово от моста на реката нагоре там трябва шофьорите да са завършили за каскадьори и майсторско кормуване има толкоз дупки че не може да ги преброиш дупка до дупка .Не гумите а всички части между колелата са изложени на риск да паднат. През лятото се виждаха а сега ще са капани за всички коли.

  Отговори на този коментар
 4. .... ноември 20, 13:23

  Хахахаха смешки…. Колко хора останаха без гуми заради тяхното безхаберие… Огради ли ми ги все едно това решава проблема… И най нагло изплюли на няколко места асфалт…. Просто нямам думи

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.