Пътят Харманли – Иваново вече става опасен

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2017 12:36

Пътят Харманли – Иваново вече става опасен

Участъци от пътя от Харманли – Иваново вече създават опасност за движението, заради многото дупки по него. Те са маркирани, вероятно за да бъдат изрязани, но това все още не се е случило. На много места има повредена асфалтова настилка, а на някои са се образували дълбоки дупки. От дъжда те се пълнят с вода и така не се разбира размерът им. Усеща я шофьорът, когато вече мине през нея.

От Пътната служба, която се грижи за поддръжката на републиканските пътища съобщиха, че тази пътна отсечка, е част от по-голяма, която е предвидена за по-сериозен ремонт. Той може да стартира през следващата година, но още щом времето позволи, ще тампонират образувалите се дупки с асфалтова смес.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 20, 2017 12:36
Напиши коментар

4 Коментара

  1. точка ноември 22, 12:06

    оправете улицата веднага

    Отговори на този коментар
  2. Iwan ноември 20, 14:58

    освен „Да пази Господ“ друго не мисля, че може да се каже по темата, а и този път стана опасен преди доста време.

    Отговори на този коментар
  3. Tynka ноември 20, 14:36

    Защо само там тръгнете към с.Върбово от моста на реката нагоре там трябва шофьорите да са завършили за каскадьори и майсторско кормуване има толкоз дупки че не може да ги преброиш дупка до дупка .Не гумите а всички части между колелата са изложени на риск да паднат. През лятото се виждаха а сега ще са капани за всички коли.

    Отговори на този коментар
  4. .... ноември 20, 13:23

    Хахахаха смешки…. Колко хора останаха без гуми заради тяхното безхаберие… Огради ли ми ги все едно това решава проблема… И най нагло изплюли на няколко места асфалт…. Просто нямам думи

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама