Първите туристи от Одрин пристигнаха в Ивайловград

Мурат Саваш
От Мурат Саваш октомври 22, 2014 08:30

Първите туристи от Одрин пристигнаха в Ивайловград

Първата група от 20 туристи от Одрин пристигна на посещение в Ивайловград. Визитата им бе организирана от частна фирма за пътувания в Южните Родопи. Освен малкия български град гостите се разходиха и до гръцкия Кипринос. В България туристите разгледаха историческите места и природните красоти на региона. Те бяха посрещнати от кмета на Ивайловград Диана Овчарова, която ги придружи по време на разходката.

В Ивайловград гостите разгледаха и исторически музей, където се запознаха със славното минало на този край. По-късно те разгледаха и античната вила „Армира“ и се запознаха с хилядолетната й история.

„Искаме да направим от Ивайловград туристическа дестинация, имаме всички предпоставки за това – исторически забележителности и красива природа. За нас е чест да посрещаме тук гости от вътрешността на страната, от Европа и от съседна Турция. Ще се радваме повече хора в Турция да научат за красотата на нашия град и да ни посетят, за да се уверят в нея с очите си, каза Овчарова пред турските гости.

TurciIv2 TurciIv3 TurciIv4 TurciIv5 TurciIv6

Мурат Саваш
От Мурат Саваш октомври 22, 2014 08:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.