От ГЕРБ поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2017 20:20

От ГЕРБ  поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат

Акценти

  • Цветан Цветанов критикува кмета Добри Беливанов и похвали за работата им двамата доскорошни заместник-кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова

Свързани публикации

Всички структури на ГЕРБ в Хасковска област поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат. Днес в Хасково пристигна Цветан Цветанов за да сондира мнение с общинските ръководства, кметовете, депутатите от ГЕРБ и редовите членове. Той бил натоварен от премиера и колегите си от изпълнителната власт

Той поясни, че е „Ще ги запозная с резултатите от днешната среща, с това което се получи като отговор на въпросите. Утре ще имаме и заседание на Парламентарната Група, на което Делян ще сподели и своите мотиви, и след това Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще вземе своето политическо решение дали Парламентарната група ще приеме оставката на Делян Добрев“, посочи Цветанов.

Срещата бе в залата на НТС, която бе препълнена с членове на ГЕРБ. Те изказаха своята категорична подкрепа за господин Добрев и настояха да промени мнението си.

Цветан Цветанов одобри широката обществена и политическа подкрепа, получена за депутата от Хасково. Той също изрази своята лична подкрепа към Делян Добрев.

Делян Добрев коментира изнесените от Елена Йончева документи. В тях тя прави връзка между него и вече бившите заместник кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова, които са в частни сдружения. „Нищо не става видно от документите, които размята Йончева. Единственото, което успя да постигне днес е, че ако до вчера щях да я съдя за клевета за цялата кал, която тя хвърля по мен цяла седмица, то от днес имам основания да я съдя за набеждаване, за което тя би трябвало да понесе наказателна отговорност“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2017 20:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама