От ГЕРБ поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2017 20:20

От ГЕРБ  поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат

Акценти

  • Цветан Цветанов критикува кмета Добри Беливанов и похвали за работата им двамата доскорошни заместник-кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова

Свързани публикации

Всички структури на ГЕРБ в Хасковска област поискаха Делян Добрев да не подава оставка като депутат. Днес в Хасково пристигна Цветан Цветанов за да сондира мнение с общинските ръководства, кметовете, депутатите от ГЕРБ и редовите членове. Той бил натоварен от премиера и колегите си от изпълнителната власт

Той поясни, че е „Ще ги запозная с резултатите от днешната среща, с това което се получи като отговор на въпросите. Утре ще имаме и заседание на Парламентарната Група, на което Делян ще сподели и своите мотиви, и след това Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще вземе своето политическо решение дали Парламентарната група ще приеме оставката на Делян Добрев“, посочи Цветанов.

Срещата бе в залата на НТС, която бе препълнена с членове на ГЕРБ. Те изказаха своята категорична подкрепа за господин Добрев и настояха да промени мнението си.

Цветан Цветанов одобри широката обществена и политическа подкрепа, получена за депутата от Хасково. Той също изрази своята лична подкрепа към Делян Добрев.

Делян Добрев коментира изнесените от Елена Йончева документи. В тях тя прави връзка между него и вече бившите заместник кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова, които са в частни сдружения. „Нищо не става видно от документите, които размята Йончева. Единственото, което успя да постигне днес е, че ако до вчера щях да я съдя за клевета за цялата кал, която тя хвърля по мен цяла седмица, то от днес имам основания да я съдя за набеждаване, за което тя би трябвало да понесе наказателна отговорност“.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 2, 2017 20:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.