Отвориха магистралата за движение след вчерашната катастрофа

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 4, 2020 10:08

Отвориха магистралата за движение след вчерашната катастрофа

Акценти

  • В разчистването се включи и Динко Вълев от Ямбол

Свързани публикации

Тази сутрин в 6:00 часа участъкът от магистрала „Марица“, който вчера бе затворен заради катастрофа, бе пуснат за движение.

Вече е ясна самоличността на загиналите шофьори. От Окръжна прокуратура съобщиха, че и двамата са били шофьори на товарни камиони с турска регистрация. Единият е турски гражданин на 46 г., а другият починал е български гражданин на 62 г.

На четири човека са причинени средни телесни увреждания, а още няколко имат по-леки наранявания. Те са настанени в Хасковска болница.

От прокуратурата заявиха, че извършват активни процесуално-следствени действия, за да се изяснят причините за верижната катастрофа. Тя стана вчера сутринта на 62-ри км на магистралата, в която участваха 22 тежкотоварни камиони и леки автомобили. Осем тира са със сериозни повреди, а останалите – с по-малки. Ударен е и автомобил на ТОЛ системата.

В разчистването на пътя се включиха над 10 екипа на „Пътна помощ“ от цяла Югоизточна България. Сред тях бе и фирмата на Динко от Ямбол, който пристигна тук със специалния си Мерцедес, но през цялото време участваше активно при разчистването.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 4, 2020 10:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама