Откриха тялото на Иван в язовир „Малкоча“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2006 07:30

Акценти

  • Вестник "Харманлийски НОВИНИ", бр.8/159 24 февруари - 2 март 2006 год.

Свързани публикации

Намерен е изчезналия преди месец и половина харманлиец. Във вторник към 17,30 часа случаен гражданин открил изплувал труп в язовир ,,Малкоча“, намиращ се на 1 км южно от Харманли по пътя за село Надежден. Той веднага сигнализирал в РПУ – Харманли. Дошли пожарникари и полицаи и установили, че това е тялото на изчезналия точно на Ивановден харманлиец Иван Ангелов. Трупът веднага бе откаран в съдебна медицина – Хасково.
В деня на изчезването (7 януари) той взел аванс от „Елпром“ – Харманли, където работел като фрезист. Иван почерпил колегите си в харманлийски ресторант, а след тава се е отправил пеш към село Надежден и оттогава бе в неизвестност.
Ден след това негов колега отива да го търси в селото и тогава майка му се усъмнила, че има проблем. С автомобил от селото тя идва в дома му в Харманли. Уверила се, че всичко е наред. След два дни отново се връща в къщата на сина си, вратата на която била отключена, без следи от разбиване. Жената веднага уведомила полицията, от където изпратили екип на място. Те установили, че в апартамента му имало разхвърляно много женско бельо. Иван не бе женен.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2006 07:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама