Откриха тялото на Иван в язовир „Малкоча“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2006 07:30

Акценти

  • Вестник "Харманлийски НОВИНИ", бр.8/159 24 февруари - 2 март 2006 год.

Свързани публикации

Намерен е изчезналия преди месец и половина харманлиец. Във вторник към 17,30 часа случаен гражданин открил изплувал труп в язовир ,,Малкоча“, намиращ се на 1 км южно от Харманли по пътя за село Надежден. Той веднага сигнализирал в РПУ – Харманли. Дошли пожарникари и полицаи и установили, че това е тялото на изчезналия точно на Ивановден харманлиец Иван Ангелов. Трупът веднага бе откаран в съдебна медицина – Хасково.
В деня на изчезването (7 януари) той взел аванс от „Елпром“ – Харманли, където работел като фрезист. Иван почерпил колегите си в харманлийски ресторант, а след тава се е отправил пеш към село Надежден и оттогава бе в неизвестност.
Ден след това негов колега отива да го търси в селото и тогава майка му се усъмнила, че има проблем. С автомобил от селото тя идва в дома му в Харманли. Уверила се, че всичко е наред. След два дни отново се връща в къщата на сина си, вратата на която била отключена, без следи от разбиване. Жената веднага уведомила полицията, от където изпратили екип на място. Те установили, че в апартамента му имало разхвърляно много женско бельо. Иван не бе женен.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 27, 2006 07:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.