От БСП започнаха срещи, да чуят „Гласът на Сакар“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 28, 2018 15:38

От БСП започнаха срещи, да чуят „Гласът на Сакар“

Проблеми с лошата инфраструктура, водоснабдяването бяха основните, които споделиха жителите на селата. В понеделник, 23 април, в село Студена, БСП – Свиленград, започна да реализира проекта си „Гласът на Сакар”. Той се изра-зява в срещи с живеещите в населените места в сакарския край. Първата бе в село Студена, където присъстваха народните представители инж. Николай Динков и Виолета Желева от БСП. Водещ бе председателят на БСП – Свиленград , Георги Илиев, който прикани присъстващите да разговарят свободно с тях и да споделят онова, което ги вълнува. Няколко от тях бяха словоохотливи и споделиха неволите, които ги тревожат. Те поискаха час по- скоро да се ремонтира пътят за Свиленград и са готови да излязат на протест. Господин Динков обясни, че правителството има програма, с която да облагороди този край, но тя не е одобрена, защото нямало пари от държавния бюджет за това. „Но ако има протести, аз ще се наредя на първата редица, защото този въпрос е поставян вече много години“, заяви той.
На срещата присъстваха и лидерите на червената партия в Харманли, Тополовград и Любимец
Проектът „Гласът на Сакар” се явява продължение на друг – „Разговори за Свиленград”, който лявата партия в граничния град определи за успешен. На проведените разговори с жители на община Свиленград станало ясно, че общинската и държавна политика, насочена към селата и живеещите в тях, не е достатъчна, затова трябва да се чуе мнението на хората от този край.
Планината Сакар обединява 52 селища, в няколко общини, а след като се направят срещи в тях, социалистите са на-дяват на „масова общественна подкрепа и повишаване на общественото доверие към БСП.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 28, 2018 15:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама