От БСП започнаха срещи, да чуят „Гласът на Сакар“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 28, 2018 15:38

От БСП започнаха срещи, да чуят „Гласът на Сакар“

Проблеми с лошата инфраструктура, водоснабдяването бяха основните, които споделиха жителите на селата. В понеделник, 23 април, в село Студена, БСП – Свиленград, започна да реализира проекта си „Гласът на Сакар”. Той се изра-зява в срещи с живеещите в населените места в сакарския край. Първата бе в село Студена, където присъстваха народните представители инж. Николай Динков и Виолета Желева от БСП. Водещ бе председателят на БСП – Свиленград , Георги Илиев, който прикани присъстващите да разговарят свободно с тях и да споделят онова, което ги вълнува. Няколко от тях бяха словоохотливи и споделиха неволите, които ги тревожат. Те поискаха час по- скоро да се ремонтира пътят за Свиленград и са готови да излязат на протест. Господин Динков обясни, че правителството има програма, с която да облагороди този край, но тя не е одобрена, защото нямало пари от държавния бюджет за това. „Но ако има протести, аз ще се наредя на първата редица, защото този въпрос е поставян вече много години“, заяви той.
На срещата присъстваха и лидерите на червената партия в Харманли, Тополовград и Любимец
Проектът „Гласът на Сакар” се явява продължение на друг – „Разговори за Свиленград”, който лявата партия в граничния град определи за успешен. На проведените разговори с жители на община Свиленград станало ясно, че общинската и държавна политика, насочена към селата и живеещите в тях, не е достатъчна, затова трябва да се чуе мнението на хората от този край.
Планината Сакар обединява 52 селища, в няколко общини, а след като се направят срещи в тях, социалистите са на-дяват на „масова общественна подкрепа и повишаване на общественото доверие към БСП.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 28, 2018 15:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.