Още трима носители но COVID-19 в РПЦ – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 12, 2020 12:21

Още трима носители но COVID-19 в РПЦ – Харманли

Акценти

  • Позитивните на COVID 19 са отделени в самостоятелно положение, контактните лица са поставени под карантина, а на Центъра е предписана дезинфекция от лицензирана фирма. 

Свързани публикации

За още трима заразени мигранти от Регистрационно приемателен център–Харманли (РПЦ) – Харманли, информират от Областния кризисен щаб. В тяхното съобщение се казва, че за последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани общо 13 нови положителни случая на коронавирусна инфекция.

От тях в Инфекциозно отделение на „МБАЛ-Хасково“, са настанени жена на 53 г. от община Свиленград и мъж на 69 г. от община Хасково. 

На домашно лечение са – жена на 22 г., четирима мъже на 38 г., 30 г., 52 г., 43 г., от община Хасково, мъж на 55 г. от община Свиленград, мъж на 64 г. от община Симеоновград и мъж на 59 г. от община Тополовград.

В РПЦ – Харманли са направени общо 51 проби на потребители и персонал, като само три от са отчели положителен резултат. Те са на мъже на 30 г. са Позитивните на COVID 19 са отделени в самостоятелно положение, контактните лица са поставени под карантина, а на Центъра е предписана дезинфекция от лицензирана фирма. 

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 232. Хоспитализирани са 24 лица, от които двама в ОАИЛ, на домашно лечение са 48, починали 17 и излекувани 143.

За последното денонощие в страната заразените са 201, при 4 865 направени PCR теста. Излекуваните са 131.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 12, 2020 12:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама