Общинската ясла изхранва елита на БСП -Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2012 15:31

Общинската ясла изхранва елита на БСП -Харманли

Акценти

  • Вестник "Харманлийски НОВИНИ", бр. 9/466, 2- 8 март 2013 годино

Свързани публикации

На общинската ясла на харманлийската община са се наредили 24 от общо 29-те членове на Партийното бюро на БСП – Харманли. Те са назначени на най-важните постове и от тези хора зависи развитието и просперитета на общината.
Върхът на пирамидата е председателят на местните социалисти Минка Стоянова, която е сивият кардинал в общината. Тя участва във вземането на много от жизненоважни решения, но без да носи отговорност за това. Като нея е съветникът Иванка Бойчева, която е в мозъчния тръст на кмета Михаил Лисков. Тя неизменно управлява най-важните постоянни комисии в ОбС.
Друг член на бюрото е д-р Пламен Делчев, който от 2008 година е председател на ОбС и взима пълна заплата за това и още толкова от общинска болница.
На Христо Любомиров дължим чистотата в Харманли през последните 9 години, а Живко Желязков се занимава с поддръжката на осветлението в общината.
Другият член на партийното бюро е Стойчо Панчев, чиято дъщеря работи в счетоводството. Пенсионерът Росян Колев също издейства неговата щерка да е на постоянна работа в ОбА. На агроземеделеца Гено Динчев синът му е управител на болницата.
Кремена Канева е началник отдел “Общинска собственост”. Неин подчинен е Фани Христозова. Доскоро там бе друг партиен кадър – Желязко Панайотов, вече е пенсионер. Той си изкара стажа до пенсията, като следеше по цял ден новините от интернет от стаята си и непрекъснато пишеше постинги през работното време.
Добромира Заркова беше началник отдел. Като нея бе и Добринка Тодорова. Но при новата структура вече са само главни специалисти.
Славяна Господинова е в отдел „Образование“.
Пенсионерът Христо Атанасов пази на портала на общината, а съпругата му е назначена в клуба на Пети квартал.
Иван Иванов е кметски наместник на Черна могила, а Иван Сенков – на село Браница. Г. Янков бе кмет на Остър камък от 2007 до 2011 година.
Никола Павлов управлява общинската Горска компания, където Диана Спирова е касиер. С тях на работа е и Димчо Чанков. Георги Иванов от с. Бисер също получава заплата от там.
Мирослав Райдовски заега е само съветник.
Един от лидерите на младите социалисти – Яна Манолова е секретарка на кмета.
На общинската ясла не са Маргарит Петров, който все още не е изключен от Партийното бюро, Петко Петков, Красимира Генева, съпруга на зам.-кмета Г. Генев, Митко Борисов. На друг неназначен – Слави Банев, снаха му е на работа в ОбА.
Повечето от назначенията в общинска администрация са по политически причини, а за професионалните им качества може да коментират гражданите, които са опирали до техните услуги.
За някои длъжности бяха обявени „конкурси“ с предизвестен край.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов март 4, 2012 15:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама