Новокаледонец се възхити от долмените край с. Хлябово

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2019 15:43

Новокаледонец се възхити от долмените край с. Хлябово

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #38/167, 18-24 октомври 2019 г.

Пътешественик от другия край на света посети долмените край с. Хлябово, Тополовградско. Това бе една от първите дестинации на Макс Бюа, гражданин на Нова Каледония. Той е на 24 години и от три години обикаля света. На автостоп! Във вторник, 15 октомври, два часа след като влезе в България, той бе качен на автостоп от екип на „Сакарнюз“. Ние бяхме първите българи с които се запозна, затова решихме да му покажем нещо уникално от нашите земи. Заведохме го до долмените, които той разгледа с интерес.
Макс остана доволен от видяното, а след като го оставихме в Тополовград, продължи пеш в посока Елхово, където пренощува през нощта.
Младежът е посетил много държави от няколко континента – Европа, Африка, Азия. Пътува в голяма раница на гърба, в която има палатка и други неща, които са му необходими за оцеляване. Къмпингува най-често в гори, без да се страхува. Не се плаши от лоши хора.
Вече е посетил 50 държави и не смята да спира. Изчислява, че са му необходими още три пъти по три години, да обиколи всички държави.
Няма профил в социалните мрежи, защото смята, че те не социализират хората, а ги дезинтегрират. Неговото мнение е, че повечето от постовете там са по-скоро негативни, отколкото позитивни. Той е убеден, че ефектът от тях е отрицателен.
По негови наблюдения в следствие на комуникацията по социалните мрежи са се увеличили убийствата, самоубийствата, терористичните актове и други вредящи на обществото дейности.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2019 15:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама