Новокаледонец се възхити от долмените край с. Хлябово

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2019 15:43

Новокаледонец се възхити от долмените край с. Хлябово

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #38/167, 18-24 октомври 2019 г.

Свързани публикации

Пътешественик от другия край на света посети долмените край с. Хлябово, Тополовградско. Това бе една от първите дестинации на Макс Бюа, гражданин на Нова Каледония. Той е на 24 години и от три години обикаля света. На автостоп! Във вторник, 15 октомври, два часа след като влезе в България, той бе качен на автостоп от екип на „Сакарнюз“. Ние бяхме първите българи с които се запозна, затова решихме да му покажем нещо уникално от нашите земи. Заведохме го до долмените, които той разгледа с интерес.
Макс остана доволен от видяното, а след като го оставихме в Тополовград, продължи пеш в посока Елхово, където пренощува през нощта.
Младежът е посетил много държави от няколко континента – Европа, Африка, Азия. Пътува в голяма раница на гърба, в която има палатка и други неща, които са му необходими за оцеляване. Къмпингува най-често в гори, без да се страхува. Не се плаши от лоши хора.
Вече е посетил 50 държави и не смята да спира. Изчислява, че са му необходими още три пъти по три години, да обиколи всички държави.
Няма профил в социалните мрежи, защото смята, че те не социализират хората, а ги дезинтегрират. Неговото мнение е, че повечето от постовете там са по-скоро негативни, отколкото позитивни. Той е убеден, че ефектът от тях е отрицателен.
По негови наблюдения в следствие на комуникацията по социалните мрежи са се увеличили убийствата, самоубийствата, терористичните актове и други вредящи на обществото дейности.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 17, 2019 15:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама