Нова асоциация избра свой Управителен съвет

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 1, 2017 03:07

Нова асоциация избра свой Управителен съвет

Акценти

  • Присъстващите бяха поздравени от Анелия Йотова от Министерството на образованието и науката и кмета на Харманли – Мария Киркова.

Свързани публикации

Новата Национална асоциация на работещите в ЦСОП избра свой Управителен съвет (УС ). Вчера в Харманли се състоя Общо събрание на Националното сдружение на учителите от специални училища (НСУСУ). На него отчет за дейността и бюджета от 2014 до сега изнесе Венета Ал – Шериф, председател на УС на НСУСУ.

На срещата присъстваха 170 учители и директори на бившите специални училища в страната.

За председател на асоциоцията бе избръна Венета Ал – Шериф от София, за зам.-председател – Милен Наков от Плевен, за секретар – Надя Василева от столицата. Членове са Георги Бакалов от Харманли, Анжела Йотова от Видин, а кординатори са Мариана Тенева от Сливен и Илия Минчев.

Домакин бе колективът на бившото помощно училище в Харманли

От тази година тези училища в цялата страна престават да съществуват и те се преобразуват Центрове за специална образователна подкрепа ЦСОП.

Усилията на новата национална асоциация ще бъдат насочени към специализация и обучение на  работещите в центровете за специална образователна подкрепа и в полза на децата с увреждания в България.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 1, 2017 03:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.