Нов търговско-сервизен комплекс на DAF  отвори врати в София

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 25, 2017 14:28

Нов търговско-сервизен комплекс на DAF  отвори врати в София

Акценти

  • Това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.
  • По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

Свързани публикации

Новият търговско-сервизен комплекс на „Турботракс” в София бе открит в присъствието на повече от 200 клиенти и партньори на компанията. Официалният представител на DAF за България представи модерна база на бул. „Ботевградско шосе“ № 420, която включва търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари.

„Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре дошли и ние с радост Ви приветстваме както днес, така и във всеки друг ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним повреда, за вземете резервна част или просто да се видим. Този сервиз е поредната стъпка напред в нашето развитие, но няма да е последната, защото ние сме си поставили за цел да бъдем най-добрите и ще я изпълним“, каза управителят на Турботракс България Георги Загоров. По думите му новата база в София е най-добрата сграда с такова предназначение у нас и е една от най-модерните в Европа. „Целта на екипа ни беше да изградим просторна база с модерно оборудване и изключителна функционалност. Мнозина доставчици направиха за нас първите си доставки на машини и оборудване в България, които ще ни позволят да осигурим на българските превозвачи качествени ремонти и професионално обслужване на автомобилите за надеждно и безопасно пътуване“, категоричен бе Георги Загоров.

Изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group – Пийт Ваутерс подчерта, че в България DAF отчита пазарен дял по-висок от средния за марката в Европа, което в най-голяма степен се дължи на отличния екип на „Турботракс – България”. Страната ни е една от петте държави, в които Turbo`s Hoet Group развива дейност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. „За нас е особена част да сме част от развитието на икономиката на Вашата страна и да растем заедно. Ние сме тук не просто, за да останем, а за да бъдем още по-добри, отколкото сме сега, защото хората в България знаят как да развиват модерен и съвременен бизнес“, допълни Пийт Ваутерс.

Инвестицията в новия сервизно-търговски център на Турботракс се оценява на 4.8 млн. евро. По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник-министърът на транспорта Ангел Попов, Франсоа Бонтан – посланик на Белгия в България, заместник-кметът на София по транспорта Евгени Крусев, кметът на Район Кремиковци Ивайло Панев, изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев, изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс и Михаил Кайс – директор Международни продажби на DAF Trucks N.V.

Турботракс България ООД е оторизиран дилър на DAF Trucks N.V. за България и пазарен лидер за 2016 г. Част е от Turbos Hoet Group N.V., най-големият DAF дилър в света. Новият търговско-сервизен център на Турботракс е разположен върху терен от 12 700 кв.м. и включва 3 175 кв.м. застроена площ с търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари. Центърът е официален сервизен партньор на автобусите Youtong.

 

This slideshow requires JavaScript.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 25, 2017 14:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама