Нов съветник се вля в редиците на ОбС – Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 9, 2018 00:42

Нов съветник се вля в редиците на ОбС – Харманли

Татяна Тодорова е новият съветник в ОбС – Харманли, от 25 декември. Тя се закле на последната сесия на местния парламент пред председателя на Общинската избирателна комисия и, зам.-областния управител, кмета зам.-кмета на общината и местните парламентаристи.
Госпожа Тодорова е съветник от групата на Обединени земеделци и зае мястото на Тодор Тодоров, който напусна ОбС по собствено съгласие.
Тя бе избрана за член на Постоянната комисия по управление на общинска собственост, където председател стана Сезгин Мустафа. Негов заместник ще е Йордан Малинов.
В друга точка местните парламентаристи утвърдиха План–сметка за 2018 г. на общинското предприятие ”Чистота”. За 2018 година тя е 1 197 000 лв.
Общински съвет – Харманли, определи 13 373,99 лв. за обствен принос на Община Харманли по проектно предложение за изграждане на „Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства „Надежда“.
Решено бе община Харманли да участва в учредяване на Организация за управление на туристически район „Тракия“ и в Учредителен комитет на ОУТР „Тракия”. Определен бе за представител на общината в Учредител комитет за учредяване кмета Мария Киркова или упълномощено от нея лице.

Татяна Тодорова е дългогодишен банков управител. Сега работи за подпомагане на български фирми, големи производители за експортната им дейност в цял свят.
От учредителите е на сдружение “ Бизнесът за Харманли”, където заедно със свои колеги от града и региона са инициатори на множество благотворителни кампании.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов януари 9, 2018 00:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама