Николай Дялков ще представи новата си поетична книга

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 6, 2018 12:07

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #47/127, 7 – 15 декември 2018 г.

Свързани публикации

„Шлифер, облечен на голо”, е шестата подред книга с поезия, която ще представи тополовградският поет Николай Дялков. Това ще стане на 11 декември от 17:00 часа в рамките на Коледно – новогодишните празници в община Тополовград. Мястото на събитието е Голямата зала на библиотеката на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”, където ще се състои поредната поетична вечер от Културния календар.
Продуктивният поет Николай Дялков е известно име в поезията, член е на Съюза на българските писатели, има над 30 награди от национални и международни поетични конкурси. Негови стихове са преведени на руски и сръбски езици. За него известната българска поетеса Камелия Кондова, която е и редактор на книгата, казва „Имах щастието да съм съучастник в красивото „престъпление”, каквото е появата на настоящата книга „Шлифер , облечен на голо” и още съм под упойката на поезията му. Освен че е талантливо написана, тя е много честна – великолепна комбинация, която не се среща на път и през път.”
Тези, които дойдат на представянето на книгата, ще имат възможността сами да се уверят в истинността на тези думи, както и в красотата на поезията на Николай Дялков.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов декември 6, 2018 12:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама