Недалновидната политика на СДС – Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2019 19:59

Недалновидната политика  на СДС – Хасково

Акценти

  • От там не разрешиха на симеоновградчани да предложат листа за съветници

Свързани публикации

След 30 години членство в СДС и дълги години председател на общинска организация се осмелявам да отправя следните критики. В СДС продължава самоизяждането и самоунищожаването. Личните интереси продължават да стоят над всичко. Християнските ценности са нарушени. В най – демократичната партия се използват натиск и принуда.

На една общинска организация на СДС – Симеоновград се пречи да регистрира листа за общински съветници. Областното ръководство на СДС – Хасково отказва да даде пълномощно за регистрация, защото не харесва съставената листа. Никой не иска да се съобрази с решението на местната организация, което е добре обмислено и ще донесе успехи на предстоящите избори. При съществуването само на две основни листи за общински съветници в Симеоновград, на ГЕРБ и БСП, голяма част от гражданите остават без алтернатива и възможност за избор.

Нашето убеждение е, че ръководството на СДС, област Хасково, не се интересуват дали ще имат общински съветници, а какви квоти ще получат за национално представителство. Готови са да пожертват организация на СДС, правейки услуга на друга политическа сила.

Уважаемо Областно ръководство, г-н Стоянов, защо работите за други партии и защо не защитавате интересите на обикновените седесари, които пазят чист духа на СДС? Къде е градивната ви дейност като ръководство, което трябва да възражда и да възстановява партийни структури, а не да унищожава една от малкото действащи организации на територията на област Хасково?

Теодора Дочева – председател на ОбО на СДС – Симеоновград

Утре очакваме позицията на ръководството на областното ръководство на  СДС – Хасково

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 22, 2019 19:59
Напиши коментар

4 Коментара

  1. Бозаджиев октомври 2, 12:01

    Кое му е дясното на СДС, след като два пъти вече се прегръщате с комунистите от ГЕРБ ?

    Отговори на този коментар
  2. Румяна Бозукова септември 30, 16:56

    Кой го интересува съдбата на демократите в родината ни?
    Народът е луднал да следва победителите. Но… един ден ще дойде истинският Десети ноември и историците ще имат задачата да пишат за един период от управлението на клетата ни държава, когато от името на демокрацията е управлявала нечиста сила, с неискрени намерения. Незнам какво ще напишат там, но твоето име няма да е споменато с лошо!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама