Наградиха фирми за отговорна дейност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 09:15 Updated

Наградиха фирми за отговорна дейност

Акценти

  • Сакарско ехо, брой 13/1505, година LXXXI, година XIV, 1-7 април 2016

Свързани публикации

Общо четири фирми от общината бяха наградени за социолноотговорната си дейност през 2015 година. „Каолин“ АД – Обогатителна фабрика, село Устрем, Югоизточно държавно предприятие Териоториално поделение – ДЛС – Тополовград, ЕТ „Сарабашев-М“ и ЕТ „Баена – Атанас Баев“ са носители на приза, който се връчва за четвърта поредна година от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) – „Гласът на българския бизнес“. Наградите – грамоти за „Социално отговорна компания – партньор на община“ за изтеклата 2015 г. бяха връчени на официална церемония от зам.-председателя на организацията инж. Иван Бойков.
Събитието се състоя на 24 март 2016 г, в залата на Областна администрация – Хасково. И тази година инициативата се осъществи съвместно с ръководствата на всичките 11 общини от областта, номинирали за наградата общо 33 компании, които работят на тяхна територия и имат изключително голям социален принос в областта на развитието на корпоративната социална отговорност за 2015 г.
Община Тополовград бе представлявана от зам.-кмета Маргарита Георгиева, която в словото си благодари на тополовградските партньори за отношението им към проблемите на общината и тяхната социална отговорност. Тя прие на градите от името на ЮИДП ТП – ДЛС Тополовград и ЕТ „Сарабашев-М“. Наградите на „Каолин“ АД – Обогатителна фабрика, с.Устрем, и ЕТ „Баена – Атанас Баев“ бяха връчени съответно на инж. Дончо Донев – началник на дружеството в ОФ, с. Устрем, и Николай Баев – съсобственик на фирмата.
Сред официалните гости бяха зам.-председателят на 43-то Народно събрание на Република България Иван Иванов, Васил Вълчев – Генерален консул на РБългария в Одрин, Марина Стефанова – изп. директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Петър Ганев – Институт за пазарна икономика, Баръш Йеничери – търговско аташе към Генералното консулство на Република Турция в Пловдив, Станислав Дечев – областен управител на област Хасково.
Присъстваха също кметове на общини, ръководители на регионални и общински структури в област Хасково.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 09:15 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама