Наградиха фирми за отговорна дейност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 09:15 Updated

Наградиха фирми за отговорна дейност

Общо четири фирми от общината бяха наградени за социолноотговорната си дейност през 2015 година. „Каолин“ АД – Обогатителна фабрика, село Устрем, Югоизточно държавно предприятие Териоториално поделение – ДЛС – Тополовград, ЕТ „Сарабашев-М“ и ЕТ „Баена – Атанас Баев“ са носители на приза, който се връчва за четвърта поредна година от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) – „Гласът на българския бизнес“. Наградите – грамоти за „Социално отговорна компания – партньор на община“ за изтеклата 2015 г. бяха връчени на официална церемония от зам.-председателя на организацията инж. Иван Бойков.
Събитието се състоя на 24 март 2016 г, в залата на Областна администрация – Хасково. И тази година инициативата се осъществи съвместно с ръководствата на всичките 11 общини от областта, номинирали за наградата общо 33 компании, които работят на тяхна територия и имат изключително голям социален принос в областта на развитието на корпоративната социална отговорност за 2015 г.
Община Тополовград бе представлявана от зам.-кмета Маргарита Георгиева, която в словото си благодари на тополовградските партньори за отношението им към проблемите на общината и тяхната социална отговорност. Тя прие на градите от името на ЮИДП ТП – ДЛС Тополовград и ЕТ „Сарабашев-М“. Наградите на „Каолин“ АД – Обогатителна фабрика, с.Устрем, и ЕТ „Баена – Атанас Баев“ бяха връчени съответно на инж. Дончо Донев – началник на дружеството в ОФ, с. Устрем, и Николай Баев – съсобственик на фирмата.
Сред официалните гости бяха зам.-председателят на 43-то Народно събрание на Република България Иван Иванов, Васил Вълчев – Генерален консул на РБългария в Одрин, Марина Стефанова – изп. директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Петър Ганев – Институт за пазарна икономика, Баръш Йеничери – търговско аташе към Генералното консулство на Република Турция в Пловдив, Станислав Дечев – областен управител на област Хасково.
Присъстваха също кметове на общини, ръководители на регионални и общински структури в област Хасково.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 09:15 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.